Pregnant~Larry part2

308 13 5
                                    

Pov Harry
"Proficiat het is een meisje." Hoor ik de dokter zeggen, en mijn geluk kan echt niet meer op. Over 6,5 maanden hebben we een meisje. Louis rent op me af, knuffelt me en zegt:"Ik ben zo blij love, ons kleine wonder  is een meisje!"
~Timeskip bevalling~
"Lou ik kan dit niet." Huil ik, ik heb zoveel pijn en ik kan het echt niet. "Nog even doorzetten love, en dan hebben we ons meisje." Zegt Louis, en met die woorden zet ik toch door.
Pov Louis
En daar is ze eindelijk. Ons kleine meisje, gezond en wel. "Hoe gaan we haar eigenlijk noemen Love?" Vraag ik aan Harry. Hij heeft al het harde werk gedaan, dus hij mag de naam kiezen. "Darcy Liv Tomlinson." (Credits to TopangaReding voor de naam) Ik glimlach, Tomlinson. Ik besef dat dit het goede moment is, en ga op een knie zitten. "Beste Harry, the love of my life, ik hou echt superveel van je. Ik weet nog de dag dat ik je vroeg om men vriendje te zijn, en dat was een perfecte dag. Deze dag is ook perfect, maar wil je hem nog perfecter maken en met mij trouwen? Love you for always!" Ik zie dat Haz tranen in zijn ogen heeft, en hij roept:"Ja,ja,ja!" We knuffelen en kussen, beste dag van mijn leven.
~timeskip paar jaar later~
Pov Harry
We zijn ondertussen 3 jaar nadat Darcy geboren is, en vandaag is het zover. Vandaag ga ik trouwen met Louis. Ik ben zo zenuwachtig, maar ook zo blij. Alles gaat perfect zijn, en Darcy is het bruidsmeisje.
"Louis Tomlinson, belooft u om er altijd voor Harry Styles te zijn, in goede en slechte tijden, in ziekte en gezondheid, wat is hierop uw antwoord?" Zegt de priester. "Ja ik beloof het." Zegt Louis en doet de ring om mijn vinger, die Darcy gebracht had. "Harry Styles, belooft u om er altijd voor Louis Tomlinson te zijn, in goede en slechte tijden, in ziekte en gezondheid, wat is hierop uw antwoord?" "Ja ik beloof het." Zeg ik, en ik doe de ring om Louis vinger. "Dan verklaar ik u nu tot man en man, Harry Tomlinson en Louis Tomlinson, u mag elkaar kussen." Zegt de priester. Louis buigt voorover, en kust me zacht en passievol. Deze dag kan niet beter worden.
~vele jaren later~
Pov Harry
Louis en ik zijn nu al heel oud, en hij zorgt nog altijd super goed voor me. Darcy woont al op zichzelf. "Ik kan mijn ogen niet meer openhouden Lou." "Ga maar Haz, ik kom met je mee. En zo vertrekken we samen, naar de hemel waar we samen goed kunnen rusten.
~~~
Deel 2, sorry dit is echt zo slecht

One direction one shotsWhere stories live. Discover now