Zelfmoord-Niall

451 15 3
                                    

Waarschuwing sommige dingen in deze one shot kunnen triggerend zijn. Lees dit niet als je niet tegen zelfmoord ofzo kan!
Pov Niall
En weer negeren de jongens me. Zoals ze altijd doen. Ze haten me. De hele wereld haat me. Maar niet voor lang meer. Ik heb al een heel plan bedacht om mijn zelfmoordpoging zo goed mogelijk te laten verlopen. De jongens zijn weg, weet ik veel waar naartoe maar dat boeit me niet. Nu komt het moment dat ik het ga doen. Ik stuur nog een laatste tweet: "@NiallOfficial bedankt allemaal om me te haten. Allerliefste haters jullie hebben gewonnen. Ik zal jullie niet meer lastigvallen. Want zonder mij is iedereen zijn leven beter. Jullie hebben gewonnen! Nu kan iedereen tenminste van One Direction houden als ik er niet meer ben om het te verpesten. Jullie krijgen je zin! Goodbye. Ps voor degene die toch nog van me zouden houden, ik hou ook van jullie." Nadat ik de tweet verstuurd heb pak ik een mes en duw het in 1 keer door op mijn pols. Als begint te draaien en het wordt zwart voor mijn ogen. Goodbye world.

Pov Liam
"Jongens hebben jullie Niall zijn tweet gezien?! We moeten onmiddellijk naar huis!" Schreeuw ik. Ik zie de andere jongens twitter openen en ze kijken meteen geschokt. Zo snel we kunnen gaan we naar huis. Als we aankomen moet ik een gil onderdrukken. Niall zo zien liggen is het verschrikkelijkste beeld ooit. Harry schreeuwt: "De ambulance is onderweg!" Als ik rondkijk in zijn kamer zie ik 8 brieven liggen. 4 voor elk van ons, 1 voor Simon en de 3 andere voor Maura, Bobby en Greg. "Jongens hij heeft brieven achtergelaten!" Schreeuw ik. Ik geef iedereen zijn brief en open dan de mijne. Met trillende handen begin ik te lezen
Beste Liam
Waarschijnlijk boeit het je helemaal niet dat ik nu weg ben maar ik wil je toch bedanken. Voor vroeger. Vroeger als ik het moeilijk had was je altijd een enorme steun voor mij. Maar de laatste tijd negeerde iedereen me en jij ook. Dat deed me redelijk veel pijn, want ik vertrouwde je met heel mijn leven en dan negeer je me. Maar maak je geen zorgen. Ik zal gelukkig zijn nu. En als je nu denkt dat het jou schuld is, stop dan maar meteen met dat te denken. Het was mijn eigen keuze. Maar ik moet nog iets zeggen. Ik geef om je. Ik hou van je. En nee dat is niet vriendschappelijk bedoeld. Ik weet wat je denkt en het is waar. Ik ben inderdaad verliefd op je. Je bent zo f*cking hot Liam. Maar jij hield toch niet van mij, dus het had allemaal geen zin. Ik blijf wel altijd van je houden en ik zal vanboven trots kijken over wat jij allemaal kunt bereiken met de andere jongens. Maar nu neem ik afscheid, want het is tijd om te gaan. Vergeet me alsjeblieft nooit, dat is mijn laatste wens.
Heel veel kusjes
Nialler
Ik huil harder dan ooit, ik vond hem ook leuk. Dat is de reden waarom ik hem negeerde. Maar nu is het te laat. Nu ben ik hem kwijt.

Pov Louis
Ik durf mijn brief niet te lezen. Maar het moet wel. Met een zucht begin ik te lezen
Beste Louis
Je was altijd mijn beste maatje. Samen konden we zo een goede pranks uithalen met de andere. Maar de laatste tijd was het anders. Het leek alsof je jezelf niet meer was. Waarschijnlijk zat je niet lekker in je vel en had je even genoeg van mijn hyperheid. Maar toch deed het pijn toen je me negeerde. Maar wat was er gebeurd dat je je niet goed over jezelf voelde? Je bent geweldig zoals je bent, Louis. Je bent mijn beste maatje en je moet niet veranderen. Maak je alsjeblieft niet te verdrietig over mijn dood, en wordt weer jezelf. Ga je alsjeblieft goed voelen in je vel. Dat is het laatste wat ik van je vraag. Alsjeblieft? Ik hou van je maatje. Hopelijk vergeet je me nooit
X Nialler
Niall had gelijk. De reden dat ik hem negeerde was omdat ik me niet goed in men vel voel. Maar dat kwam omdat ik gevoelens voor hem heb en hij voor Liam. Toch ben ik blij omdat, ondanks hij dood is, nog altijd wilt dat ik gelukkig ben. Ik ga hem zeker nooit vergeten.

Pov Harry
Liam en Louis hebben allebei hun brief al gelezen en liggen te huilen. Nu is het mijn beurt om mijn brief te lezen
Beste Harry
Ik weet dat je waarschijnlijk blij bent omdat je eindelijk van me af bent. Je hebt me nooit gemogen en ik vraag me af hoe dat komt. Maar ja back to the point: ondanks dat je me niet kon uitstaan hou ik wel van je op een vriendschappelijke manier. Vergeet me alsjeblieft niet
Niall
Ik zucht. Ik heb hem wel kunnen uitstaan maar het was gewoon, hij leek op mijn overleden broertje en daarom werd ik elke keer als ik naar hem keek verdrietig. Ik vergeef dit mezelf nooit.

Pov Zayn
Iedereen behalve ik heeft zijn brief al gelezen. Wat zou hij voor iedereen geschreven hebben?
Beste Zayn
Bedankt om me altijd te beschermen, al deed je dat de laatste tijd niet meer veel. Ik ben al lang blij dat je dat ooit gedaan hebt. Waarom negeerde je me de laatste tijd? Maakt ook niks uit, ik hoop dat jij en de rest nog een leuke tijd gaan hebben met One Direction. Ik zal altijd jullie nummer 1 fan blijven. Vergeet me niet
Nialler
De laatste tijd was ik inderdaad niet echt veel met Niall bezig. Maar ik had het te druk om de andere te helpen. En nu is Niall gewoon weg.

Pov Liam
Als we op Simon zijn kantoor aankomen, geven we hem zijn brief. Als hij het gelezen heeft heeft hij zelfs tranen in zijn ogen. "Jongens ik wens jullie heel veel sterkte met dit verlies. Ik had nooit verwacht dat hij zoiets zou doen. Ik regel een tijdelijke pauze voor jullie zodat jullie alles kunnen verwerken." We knikken allemaal. Eenmaal als we thuis zijn zit iedereen apart op zijn kamer. Ik ga een liedje schrijven over Niall.
So your friend's been telling me
You've been sleeping with my sweater
And that you can't stop missing me
Bet my friend's been telling you
I'm not doing much better
'Cause I'm missing half of me

And being here without you is like I'm waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Forget all we said that night
No, it doesn't even matter
'Cause we both got split in two
If you could spare an hour or so,
We'll go for lunch down by the river
We can really talk it through

And being here without you is like I'm waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
'Cause I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Half a heart without you,
I'm half a heart without you

Though I try to get you out of my head
The truth is I got lost without you
And since then I've been waking up to

Only half a blue sky
Kinda there but not quite
I'm walking around with just one shoe
I'm half a heart without you
I'm half a man at best,
With half an arrow in my chest
I miss everything we do,
I'm half a heart without you

Without you, without you, half a heart without you
Without you, without you, I'm half a heart without you
Ik begin te gillen dat Niall terug moet komen en dat ik niet zonder hem kan. Ik raak in paniek en hap naar adem. Dan wordt alles zwart.

Pov Louis
Als Liam wakker wordt, zucht iedereen opgelucht. "Waar ben ik?" Vraagt Liam. "In het ziekenhuis." Antwoord ik. Volgens hij herinnert hij het zich weer. "Ik hou van hem." Mompelt hij. "Ik ook." Zeg ik. We houden allemaal van hem. Waarom zag hij dat niet in? "We gaan je missen Nialler!" Roep ik
---
Sorry voor deze depri one shot ik moest men gevoelens even kunnen uiten. Hou van jullie
X

One direction one shotsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu