Familie~all

314 10 11
                                    

Pov Niall
Ik zucht als ik wakker word, ik had alweer dezelfde droom. Dat ik een familie zou kunnen hebben. Maar dat kan niet, want ik zit in een band samen met mijn verloofde Harry, en mijn goede vrienden Liam en Zayn. Vandaag is mijn verjaardag, en ik ben echt benieuwd wat ik zal krijgen...

Pov Harry
"Zou Ni het een leuk cadeau vinden?" Vraag ik tegen niemand in het bijzonder. "Tuurlijk Haz, je weet dat het zijn droom is en hij gaat het absoluut geweldig vinden." Antwoorde Liam voor me. Ik ben echt benieuwd naar zijn reactie. Als hij beneden komt, geef ik hem de kaart.

Pov Niall
Ik maak de kaart van Harry open en mijn mond valt open en ik begin te huilen. "Echt bedankt Haz je bent geweldig!" We gaan gewoon een kind adopteren!

~in het weeshuis~
Haz en ik lopen naar binnen, en zijn allemaal spelende kinderen. Een kind trekt onze aandacht, hij zit op de schoot bij een vrouw en is aan het huilen. Ik ga er naartoe en vraag:" Hey bud waarom ben je aan het huilen?" De vrouw beantwoord mijn vraag:" Zijn ouders zijn een week geleden omgekomen in een auto ongeluk, en hij heeft het er heel moeilijk mee." "Wat is je naam bud?" Vraag ik, de vrouw is net weg gegaan omdat er nog iemand anders aan het huilen was, dus ik pak hem voorzichtig op. "L-Louis" Antwoord hij zachtjes. "En hoe oud ben je?" Hij steekt 4 vingers op en knuffelt tegen me aan. Vanaf dat moment weet ik het. Hij word onze zoon.

Pov Harry
We hebben Louis officieel geadopteerd en hij voelt zich volgens mij wel thuis. "Lou, vandaag gaan papa en ik even naar onze vrienden om te zingen, en jij mag mee, wil je dat?" Hij knikt hevig.

~bij de repetitie~
"Li, Zee, dit is Lou, onze zoon." Zeg ik trots. Louis verstopt zich een beetje achter Niall, en wuift verlegen. "Ahw" hoor ik Liam zeggen. "Hij is echt cute." Zegt Zayn.

---
Hey allemaal
Niet zo een lange one shot maar je moet allemaal itztatjana bedanken voor dit, en ga dan ook meteen even haar boeken lezen en voten en reageren. Veel love voor haar
Xxx

One direction one shotsWhere stories live. Discover now