Niam

239 7 8
                                    

rxflickerfloof heeft dit bijna een jaar geleden gevraagd dus sorry sjsjsk heb eindelijk terug een beetje inspiratie.

Pov Liam
We hebben een interview en Niall ziet er echt ongelukkig uit. Hij lijkt nooit meer blij de laatste tijd en is niet meer zijn hyperactieve zelf. Als we vragen waarom hij zo ongelukkig is, klapt hij helemaal dicht. Ik haat het om hem zo te zien. Ik ben stiekem verliefd op hem, maar durf het niet toe te geven.

~terug thuis~

Pov Niall
Waarom moet ik nu verliefd worden op Liam? Hij is zo perfect maar ik weet dat hij nooit de mijne zal zijn. Want wees nu eerlijk, wie vindt mij leuk? De jongens doen waarschijnlijk alsof ze me leuk vinden. Ik ben zo ongelukkig, ik wil gewoon niet meer verder. Waarom verdien ik dit? "Niall wil je nu eindelijk eens vertellen aan ons waarom je zo ongelukkig bent?" Vraagt Harry. "Nee ik kan het niet." Zeg ik. Louis is het zat en roept: "Niall vertel het nu zo erg kan het toch niet zijn!" Ik word nu echt boos: "Oké goed dan! Ik ben verliefd op Liam! Nu goed?" Ik wacht niet op een antwoord en storm het huis uit.

Pov Liam
Zodra Niall zegt dat hij me leuk vindt valt mijn mond open. Niall is verliefd op mij? Mijn dag kan niet meer beter worden. Net als ik wil zeggen dat ik hem ook leuk vindt loopt hij weg. Ik kijk de jongens even aan en zeg dan: "Ik ga achter hem aan." Niemand protesteert dus ik begin te rennen. Dom idee, want ik weet niet waar hij is. Na een halfuur achter hem te zoeken vind ik hem ineengedoken op een bank in het park. "Niall!" Roep ik. Hij kijkt op en ik zie dat hij huilt. "Please haat mij niet." Snikt hij. "Niall kan je even rustig worden voor me maatje? Ik haat je niet. Shh het is oké." Zeg ik terwijl ik hem een knuffel geef. "Ik vind je ook leuk Ni, ik was alleen bang dat jij niet hetzelfde voelde. Wil je mijn vriendje zijn Ni?" Niall kijkt me ongelovig aan en dan krijgt hij een grote glimlach. "Natuurlijk Li!" Roept hij. We kussen elkaar en ik ben blij, ik heb een vriendje en Niall is weer gelukkig. Ik zal voor altijd van hem houden.

~~~~
Oke dit is zeer kort I'm sorry maar het is te lang geleden. Idk of iemand dit überhaupt nog leest maar ja request zijn altijd welkom want nu heb ik veel tijd door de vakantie.
X

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Jul 08, 2019 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

One direction one shotsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon