Gepest~Louis

280 9 1
                                    

Pov Louis
Ik zit in een band genaamd One Direction. Leuk, zou je denken maar het is echt de hel. Ik krijg haat, de fans roepen boeeeeee tijdens mijn solo's en mijn bandmates pesten mij. Ze willen me niet, met hun vier hebben ze een relatie en ik ben het vijfde wiel aan de wagen. Harry loopt mijn kamer binnen. Oh nee hier gaan we weer.

Pov Harry
Ik loop Louis' kamer binnen, en begin hem meteen uit te schelden. "Je bent dik, je bent lelijk en niemand wilt jou." Hij krijgt tranen in zijn ogen. "Aw moet onze baby huilen?" Lach ik. Ik sla en schop hem een paar keer en loop dan weg.

Pov Niall
Ik vind het echt niet oké wat de jongens doen, maar ik kan ze niet tegenhouden, hoeveel ik het ook probeer. Als ze iets bij Louis doen, hou ik me meestal op de achtergrond maar ik vind het wel heel erg voor hem. Het liefst zou ik hebben dat we allemaal goed met elkaar kunnen omgaan, en misschien met ons vijven een relatie in plaats van met ons vieren.

Pov Louis
Nu heb ik er echt genoeg van, ik trek dit leven niet meer. Ik ga vertrekken uit One Direction, ze willen me er toch niet bij hebben. Ik pak mijn spullen in en sluip naar de voordeur. De weg naar de vrijheid. Als ik de deur open wil doen, is hij op slot. Oh nee, waar is de sleutel? Ik kijk in de ladekast die in de gang staat, en als snel vind ik het. De sleutel naar de vrijheid, weg van de jongens.

Pov Liam
Ik wou net eten gaan maken, als ik ineens iemand hoor aan de voordeur. Als ik ga kijken, zie ik dat het Louis is met al zijn spullen. "Hé Louis, je blijft mooi hier, je verlaat dit huis niet." Roep ik naar hem.

Pov Niall
Ik hoor rumoer vanuit de gang komen, en besluit even te gaan kijken wat er aan de hand is. Daar zie ik Liam roepen op Louis, terwijl de tranen over Louis' wangen stromen. "Liam stop!" Schreeuw ik, en hij zwijgt onmiddellijk. "Louis verdient zoveel beter, snap je nu niet dat het komt door ons dat hij wil vertrekken? Ik heb jullie al zoveel proberen tegen te houden. Ik ga met Louis mee." De monden van alle jongens, die er ondertussen ook bij zijn komen staan, vallen open. Ze kijken geschokt, en dan lijken ze zich eindelijk te realiseren wat ze al die tijd gedaan hebben.

Pov Louis
"Oh my god Louis het spijt me echt heel erg. De reden dat ik het deed was omdat ik jaloers op je was. Het spijt me zo erg Louis!" Zegt Liam en ik zie de anderen instemmend knikken. En eerlijk gezegd, het doet me wel deugd dat ze spijt hebben en hopelijk terug normaal gaan doen en zich goed gaan gedragen. "Het is jullie vergeven jongens!" Zeg ik.

~Timeskip twee dagen later~

Pov Niall
Vandaag is het de dag dat we Louis gaan vragen of hij mee in onze relatie wilt. "Lieve Louis, het spijt ons heel erg van wat we hebben gedaan, maar zou je het ons alsjeblieft willen vergeven? En we hadden nog een vraag: zou je mee in onze relatie willen?" Vraag ik. "Ja!" Schreeuwt Louis en hij springt op en neer. Dan knuffelt hij ons, en eindelijk is iedereen blijer dan hij ooit geweest is. "One Direction forever and always!" Schreeuwen we met zijn allen tegelijk. We are the greatest team that the world had ever seen!
~~~
Hoop dat het goed was

One direction one shotsWo Geschichten leben. Entdecke jetzt