Drugs-Harry en Niall

432 15 11
                                    

Pov Niall
We vertrekken weer op tour, maar ik ben ziek en ben mijn jas vergeten. Harry merkt dat ik het koud heb en geeft zijn jas aan mij. Ik bedank hem en we wachten tot ons vliegtuig komt. Over 1 uur pas, dus ik zeg tegen de jongens:"Ik ga naar het toilet." Als ik op het toilet ben voel ik dat er iets in de zak van Harry's jas zit. Ik ben nieuwsgierig wat erin zit. Er zit een zakje met wit poeder in. Dit is drugs. Waarom zou Harry drugs nemen? Hoe komt hij er zelfs aan? Ik ga terug en sleur Harry mee naar de wc.

Pov Harry
Niall neemt me mee naar de wc en vraagt:"Waarom neem jij drugs?" Ik kijk hem verbaasd aan en zeg:"Ik neem helemaal geen drugs." "Waarom zit dit dan in jou jaszak?" vraagt Niall en laat een zakje met wit poeder zien. "Ik heb geen idee." "Harry je verkloot je leven hiermee waarom neem je drugs?" schreeuwt Niall nu. "Ni ik beloof dat die drugs niet van mij is." "Ik geloof je niet zeg op waarom gebruik je drugs?" En net als ik wil antwoord valt hij flauw.

Pov Liam
Harry komt naar ons toe gelopen met een bewusteloze Niall in zijn armen. Ik spring meteen op en vraag:"Wat is er gebeurd?" "Niall vond drugs in mijn jaszak, hij schreeuwde tegen mij en viel toen flauw." "Sinds wanneer gebruik jij drugs Hazz?" "Ik gebruik geen drugs ik meen het." "Ok laten we dit uitzoeken Lou kun jij even bij Ni blijven dan gaan Hazz, Z en ik uitzoeken wat er aan de hand is."

Pov Harry
Ik ben blij dat Liam me tenminste wel gelooft. Ik gebruik echt geen drugs. Opeens zie ik iemand lopen met dezelfde jas als mij. Misschien zijn onze jassen perongeluk omgewisseld. Ik vraag aan de man:"Kan het zijn dat dit jouw jas is en die jij aan hebt de mijne?" De man voelt in zijn zak en zegt:"Ja dit is de jouwe." Liam loopt onopvallend weg en belt de politie. Ik praat nog even met de man en dan is de politie er die de man arresteert. Gelukkig dat dit hele gedoe is opgelost. Nu alleen maar hopen dat het goedkomt tussen Niall en mij.

Pov Niall
Vaag hoor ik iemand zeggen:"Niall open je ogen." Als ik mijn ogen open doe zie ik iedereen rond mij zitten. Ik weet meteen weer wat er gebeurd is en vraag zachtjes aan Harry:"Gebruik je echt drugs?" "Nee mijn jas was verwisseld met iemand anders zijn jas." Meteen voel ik me ongelooflijk schuldig. Ik krijg tranen in mijn ogen en zeg:"Wil je het me alsjeblieft vergeven Hazz?" "Tuurlijk Ni." Ik ben blij dat hij het mij vergeeft.

Pov Harry
Ik zou nooit drugs gebruiken. Dat verkloot alles alleen maar. Ik ben blij dat het weer goed is tussen Niall en mij en nu kunnen we eindelijk op tour vertrekken.
---
Hey iedereen ik ben terug van kamp en itztatjana  is de beste❤
X

One direction one shotsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu