Hurt-Niall

425 16 3
                                    

Pov Niall
Ik ben alleen thuis, de jongens waren even weg. Ineens hoor ik een deur opengaan. Er komen gemaskerde mannen de kamer binnen. Zodra ze mij zien, schrikken ze en voel ik een klap tegen mijn hoofd. Dan word alles zwart.

Pov Louis
Zodra we terugkwamen van winkelen, zien we onze voordeur wagenwijd open staan. Zodra we binnenkomen is het één grote rommel en zie ik bloed op de grond liggen. Het wordt meteen duidelijk. Er is ingebroken, ze gaven Niall een klap en hebben hem ontvoerd. Ik bel meteen de politie, maar ze zeggen dat ze de zaak pas serieus nemen als hij meer dan 24 uur weg is. Iedereen is bezorgd en ik loop maar want rondjes door de kamer. Hou zou het met Niall zijn? Zou hij erg gewond zijn? Wat doen ze allemaal met hem?

Pov Niall
Zodra ik wakker wordt, zit één van de ontvoerders langs me met een beetje eten en een glas water. Denk ik toch dat het water is. Hij geeft het aan mij maar ik weiger het. Hij geeft me een paar klappen in mijn gezicht en in mijn buik. Als ik nog niks wil eten of drinken, bind hij me vast aan een bed. Hij begint me te zoenen maar ik begin hevig tegen te stribbelen. Hij neemt een mes en houdt het bij mijn keel. "Als je nog één keer iets weigert ga je eraan, begrepen?" Zegt hij. Dus ik zeg maar gewoon: "Ja begrepen." Hij begint me weer te zoenen en je kan wel raden wat er daarna gebeurd is. Verschrikkelijk, ik heb net mijn maagdelijkheid verloren aan een of andere ontvoerder. Ik huil al uren lang maar dat maakt hun niet uit.

~Paar weken later~

Pov Niall
Al die dagen dat ik hier zit ben ik mishandeld en misbruikt. En dan op een dag stormt ineens de politie de kamer binnen.

Pov Liam
Niall is eindelijk gevonden en hij is weer terug thuis. Maar het gaat niet echt goed met hem, logisch natuurlijk. Hij is helemaal dichtgeklapt en hij begint te flippen als je hem aanraakt of als je al iets harder praat als normaal. Ik hoop dat hij ooit weer terug de oude wordt.

Pov Niall
De jongens dwingen me om te praten, anders dreigen ze ermee om me te laten opnemen in een of ander psychiatrisch ziekenhuis. En dat wil ik helemaal niet, dus vertel ik maar gewoon mijn verhaal: "Ik ben wekenlang mishandeld en misbruikt. Heb bijna niks kunnen eten en zat opgesloten in een donkere kelder. Elke dag was het weer een ander persoon die aan me zat. Hoe hard ik ook tegenstribbelde, het hielp niet." Ik huil, waarom moest dit nu weer gebeuren. Louis vraagt voorzichtig: "Wil je een knuffel?" Ik twijfel, maar knik dan toch. Als ik armen om me heen voel, verstijf ik. Maar zodra Louis zegt: "Rustig Niall ik ben het maar. We doen je niks, je bent veilig hier." Ontspan ik terug

~Paar maanden later~

Pov Harry
Met Niall is alles weer goed. Het heeft hem natuurlijk tijd gekost om alles te verwerken, maar hij is eroverheen gekomen. Vandaag begint de tour weer, en Niall is hyper en vrolijk. Het is goed om hem weer vrolijk te zien, want de laatste 2 maanden waren echt wel verschrikkelijk voor hem. Er ging geen dag voorbij dat hij niet moest huilen of niet bang was. Maar nu is hij vrolijk, en hopelijk blijft dat zo.
---
Sorry dat het zo lang duurde, maar mijn examens zijn gedaan dus kan waarschijnlijk elke dag updaten.
X

One direction one shotsWhere stories live. Discover now