18. Bölüm💙

1.2K 83 6
                                    

Deniz kızı ve murat geçirdikleri o güzel vakitten sonra oldukça yorulmuşlardı. Murat kendi evine deniz kızı da kendi evine gitmişti. Belki deniz kızına ait bir ev değildi orası ama deniz kızı böyle düşünmüyordu. O bu evi kendi evi ve muratı da ailesi gibi görüyordu. Evet evet murat artık onun ailesi olmuştu ve böyle de gayet mutluydu. Kendini hiç başka bir evde başka bir ailede düşünemiyordu.

Genç kız önce duşa girdi sonra da kendine sıcak bir bitki çayı yaptıktan sonra oturma odasına geçti ve radyoyu açtı.

Radyoda çalan şarkı genç kızı alıp yaşadıkları o anlara götürdü.

Adım adım düştüm bu aşka
Beni yoldan döndüremezsin
Işık yüzlüm bu defa başka
Bu ateşi söndüremezsin

Hasret bile aşktan sayıldı
Sarıl bana yalnız değilsin
Nikahımız kalpte kıyıldı
Bu yüreğin sahibi sensin

Vurgunum, düşkünlüğüm
Melekler seni bana yazmış
Sevdalım, gözbebeğim
Kader seni alnıma yazmış
Son sözüm, yeminlerim
Melekler seni bana yazmış
Ben senden müebbetim
Kader seni alnıma yazmış

Muratla lunaparkta ki o güzel anlar, yolda kalıp sonra inip bayır aşağıya koştukları anlar, göl kenarında ki o güzel anlar, sonra bayır yukarı çıktıklarında muratın onu omzuna alması, sonra eve geldiklerinde murat onu içeri sokmayıp direk kucağına alıp denize girdiği an, ve onu deniz de sıkı sıkı belinden sarıp hiç bırakmadığı an geçiyordu gözünün önünden. Ve bunları hayal etmesi genç kızı gülümsetmişti. Parmağını ısırıp ufak bir sevinç çığlığı attı. Gerçekten çok mutluydu.

• • •

Radyoyu kapattıktan sonra bardağını tezgahın üstüne koyup yatağa gitti. Ama gözünün önüne o anıların gelmesi yüzünden birtürlü uyuyamıyordu. Eline telefonu aldı ve mesaj yerine girdi. Başta yazmakta tereddüt etse de sonun da yazmaya karar verdi.

<İyi geceler murat. Çok teşekkür ederim. Bugün beni çok eğlendirdin>

{Asıl ben teşekkür ederim}

<Ben ne yaptım ki?😮>

{Daha ne yapacaksın? Hayatıma girdin}

Genç kız biran şok oldu. Ne cevap vermesi gerektiğini de bilmiyordu. Güzel güzel iltifatmı etmeliydi yoksa geçiştirmelimiydi? Ama sen sonunda karar verdi

<Teşekkür ederim. Neyse iyi geceler.>

Murat gözlerine inanamadı. O güzel güzel iltifat ederken aldığı cevaba inanamıyordu. Bir kız anca bu kadar odun olabilir diye geçirdi aklından.

"Ne bekliyorsun ki murat? Seni sevse güzel güzel yazardı ve lafı böyle geçiştirmezdi" genç adam cevap vermeyip telefonu komidine bıraktı ve uzanıp iki elini başının arkasına koyup sabaha kadar kendiyle kavga etti

"Ulan seni sevse ne olur sevmese ne olur? Sanki sen seviyorsun. Biz sadece arkadaşız ve o zamanı gelince gidecek..." uyuyana kadar böyle car car konuştu kendi kendine.

• • •

Genç kız cevap almayacağını anlayınca telefonu bir kenara bıraktı ve kendiyle kavga etmeye başladı tıpkı murat gibi

"Ne yapıyorsun sen Deniz kızı ya? Adam sana iltifatlar ediyor senin yazdığına bak. Resmen odun bir kız olup çıktın..." aynı şekilde deniz kızı da kendi kendiyle kavga ede ede daldı rüyalar alemine.

Adın Aşk Olsun (Tamamlandı)Where stories live. Discover now