39. Bölüm💙

1.4K 85 24
                                    

Arkadaşlar lütfen kusuruma bakmayın çok geç oldu biliyorum. Ama gerçekten çok meşguldüm. 🙈
Sizleri beklettim çok çok özür dilerim. Hakkınızı helal edin 😐

Ve gelsin Yeni Bölüm ☺

Melike' den

Yanında, kollarında huzur bulduğumsun. İçimde aşkı tükenmeyecek sevdiğimsin.

Artık herşeyimle onundum ben.
Ellerimle, sesimle, kokumla, varlıgımla, yüreğimle. Kısaca herşeyimle.

Başımı göğüsüne yaslamış parmaklarımı yüzünde gezindiriyordum. Yavaşça başımı kaldırdım ve ölene kadar bakıpta bıkmayacağım yüzüne baktım. Gözleri kapalı ve derince nefes alıp veriyordu. Uyuyordu.
Yanağına küçük bir öpücük kondurdum ve yavaşça yataktan kalkıp üzerime sabahlığımı giyip banyoya gittim.

• • •

Geri geldiğim de ise hâla uyuyordu. Geceliğimi giydim ve saçımı toplarken arkadan gelen ani hareketle ufak bir çığlık attım. Ama sonra onun kollarında olduğumu anlayınca içimde ki korku kayboluvermişti. Arkadan belimi sarmış ve saçlarımı kokladı derince.

"Cennet kokulu sevgilim"

Gülümsedim. Bu hitabı hoşuma gitmişti. Hoş geliyordu kulağa.

"Beni ilk geceden böyle şımartma. Sonra tepene çıkarım"

"Çık be sevdiğim. Bu Murat sana kurban olsun."

Ona döndüm ve elimle ağzını kapattım

"Birdaha böyle birşey söyleme. Allah korusun ya"

Gülümsediği, kısılan gözlerinden belli oluyordu. Avcumun içini öpünce yavaşça elimi indirdim ve ayaklarımı kaldırıp boynuna sarıldım. 

"Seni çok seviyorum"

Ben gerçekten bu adamı çok seviyorum. Hem de öyle böyle değil çok çok seviyorum.

Yavaşça geri çekildi

"Ben bi duşa girip gelcem. Sen yat uyu"

"Uyumicam. Seni beklicem"

"Pekâla inatçı Deniz Kızı."

O banyoya gitmek için odadan çıkınca bende yatağa girdim ve sırtımı yatağa yaslayarak oturdum.

Küçük küçük esnemeye başlayınca yavaş yavaş uykumun geldiğini anlamıştım. Fakat Murata uyumicam dedim. Şimdi gelir de beni uyurken bulursa sabah benimle dalga geçer. En iyisi biraz daha sabretmek. Umarım Banyo yapışı ağır değildir. Yoksa vay halime.

Esnemelerim daha da çoğaldı hatta onunla birlikte göz kapaklarım da kapanıyordu. İki kaşımı kaldırıp gözlerimi açıyordum büyükçe, uykum kaçsın diye ama nafile. Malesef hiçbir yararı dokunmuyordu.

• • •

Murat' dan

Odaya girdiğim de ilk gözüme çarpan yatakta oturur pozisyonda tatlı tatlı uyuyan Deniz Kızı oldu. Bir de uyumicam diye inad ediyordu. Ama gerçekten bu hâline gülmemek elde değildi. Şuan o kadar ponçik duruyordu ki. Şeytan diyor ki git yanına yanaklarını sık. Ama ben onu bu güzel uykusundan uyandıramam ki.

Üzerimi giyindikten sonra yatağa girdim ve Deniz kızını güzelce uzandırdım sonra da ben yanına uzandım ve kolumu başının altına koyup sıkıca sarıldım. O güzel saçlarının kokusunu içime çeke çeke gözlerim kapanmaya başladı. Kokusu bile ninni gibiydi sevdiğimin.

• • •

Melike' den

Miss gibi menemen kokusu gözlerimi açmama sebep olmuştu. Muratı yanımda göremeyince anladım onun mutfakta olduğunu. Uzandığım yerden telefonu elime aldım ve saate baktım. Geç uyanmıştım, geç ve güç. Yatakta uzun uzun gerindim ve esnedim daha sonra da oturur pozisyona geldim. Hâla devam esniyordum. İsteksizce de olsa mecburen yataktan çıktım ve üzerime sabahlığımı giyip ayaklarımı yerde sürüye sürüye mutfağa gittim.
Menemen ocakta hazır da beklerken Murat son kalan Salatalıkları doğruyordu. Kendini okadar işe kaptırmış ki ben gelirken ki ayak tıkırtılarımı bile duymamıştı. Sessizce yanına ilerledim ve arkadan kollarımı beline sardım ve yanağımı sırtına yasladım

Adın Aşk Olsun (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin