37. Bölüm💙

1.1K 84 6
                                    

İki genç sabah erkenden kalkıp evlerine gittiler ve kimliklerini alıp evden çıktılar ve buluşmak için belirledikleri yere gittiler. Önce birlikte kahvaltı yaptılar ve sonra da Nikah dairesine gidip sıralarını beklediler. Salona iki çift çağrıldıktan sonra masaya oturdular ve nikah başladı.

Nikahları kıyıldıktan sonra iki çift ayağa kalktılar ve birbirlerine baktılar. Murat genç kızın yüzünü iki avcunun arasına aldı ve alnına bir öpücük kondurdu. Artık resmen karı koca olmuşlardı. Her ikisi çok mutlulardı. Sonunda istedikleri olmuştu. Belki böyle olmasını istemiyorlardı fakat şimdilik böyle idare edeceklerdi.

• • •

Zeynep koşar adımlarla otobüs durağına ilerlerken durakta bekleyen otobüs birden hareket edince peşinden koşmaya başladı.

"Duuuur"

Fakat otobüs çoktan gitmişti bile. Genç kız bir ayağını yere vurdu

"Allah kahretmesin yaa. Ayy derse geç kaldım ama yaaa"

Etrafına bakındı ve yolun kenarına gelip taksi var mı diye bakıyordu. Uzaktan bir taksi gelince elini kaldırdı. Taksi tam yanında durunca tam taksinin kapısını açmak için yeltenmişti ki başka bir el daha dokunmuştu eline. "Hop ilk ben tuttum" Yanında ki kişiyi görünce şok olmuştu. Hernekadar bu kabalığından utanmış olsa da artık iş işten geçmişti. Pamir önemli olan toplantısına geç kalacağını unuttu ve Zeynebe öncelik tanıdı

"Siz binin buyrun" iyice aptal aşıklara dönmüştü Pamir. Genç kız gülümsedi

"Teşekkür ederim" dedi ve taksiye binip ordan uzaklaştı. Pamir hayran hayran arkasından bakarken önemli iş toplantısı aklına gelince gözleri fal taşı gibi açıldı. Hemen telefonu eline aldı

"Ulan Pamir ulan Pamir. Salak salak kıza bakarken işi unuttun" dedi ve telefonu kulağına götürdü

"Alo Mustafa arabam bozuldu taksiye binecektim ama taksi bulamadım bana acil bir araba gönderin. Konumu atıyorum"

"Tamam efendim"

• • •

Aynı gün hem resmi nikahı hem de imam nikahlarını kıydırdılar. Artık hem resmen hem de dinen karı koca olmuşlardı. Artık isteseler de ayıramazlardı bu ikiliyi. Ve muratta artık Sedanın her dediğine kanıp çağırdığı yerlere gitmemek için söz vermişti karısına. Nikahlardan sonra ilk iş bu planı hazırlayanların foyasını ortaya çıkarmak için kolları sıvadılar. O otele gidip mesaj da verilen odaya çıkıp dolaba baktılar. Dolapta Muratın eşyaları vardı. Bu durum Deniz kızının morelini bozmuş olsa da eşine güveniyordu.

Aşağıya indiler ve güvenliğe gidip kamera kayıtlarını görmek istediklerini söylediler. Fakat güvenlikler böyle birşeye izin olmadığından dolayı Murat ne kadar yalvardıysa da gösteremeyeceklerini söylediler. Murat ve Melike bu sefer birlikte otelin müdürüne gittiler.

"Bakın beyefendi. Böyle birşeye asla müsaade edemeyiz"

"Müdür Bey eşimle aramızı açtılar. Ve bu kayıtlar eşime gösterebileceğim tek kanıt."

Müdür hernekadar göstermemekte inad etse de Muratın inadı gâlip gelmişti. Müdür, Melike ve Murat kayıt odasına gittiler. İstedikleri tarihteki kaydı açtılar ve Sedayı gördüler. Pür dikkat izliyorlardı. Seda elinde bir çantayla oda anahtarı aldı ve yukarı çıktı. Odaya girdikten bir süre sonra tekrar çıktı ve aşağıya indi. Kayıt biraz daha ilerledikten sonra Murat gelmişti. Murat orada durmalarını ve bir önceki günün kaydını açmalarını istedi. Bir önceki kayıtta da akşama doğru Firdevs Hanım ve Seda göründü oralarda. Genç kız dişlerini sıktı ve gözlerini yumdu

Adın Aşk Olsun (Tamamlandı)Where stories live. Discover now