Bu ne biçim saygısızlık!?

6.8K 147 63
                                    

Herkese selam.
Öncelikle multimedyaya da koyuyorum ordan mesaja ulaşabilirsiniz. Bir kullanıcı "biraz özgün olun ya, çok saçma bir kitap, yazmak için yazma" tarzı bir mesaj yazmış.

Arkadaşlar öncelikle lütfen yorum yaparken yorumlarınıza dikkat edin. Çünkü kimse bir kitabı yazmak için yazmaz. Ben bu kitabı yazıyorum çünkü hayatınızdaki koşuşturmadan 5 dakikalığına bile olsa uzaklaşıp gülmeniz için yazıyorum.

Bu kitabı yazıyorum çünkü kitap okumaya aşık olan kişilere yeni güzellikler çıkarmak için yazıyorum.

Umarım beğeniyorsunuzdur yazdıklarımı fakat böyle yorumlar benim çok sinirimi bozmakta. Bu durumdan fazlasıyla rahatsız oldum.

Madem kitabı saçma buluyorsun okuma. Seni zorlayan ve bu kitabı okumak için ısrar eden yok. Beğenmemiş olabilirsin ama "yazmak için yazma" diyerek büyük bir saygısızlık yapamazsın.

Ben bu kitabı büyük bir hevesle, heyecanla yazıyorum. Yazdığım ve yazmakta eğlendiğim ilk kitap olarak görüyorum. İlk göz ağrım olarak görüyorum ve bu kullanıcı "yazmak için yazma" diyerek bana büyük bir hakaret ediyor. Öncelikle bu kullanıcıya verecek cevabım şu; Lütfen saygılı ol ve yorumlarına dikkat et.

Çok saçma bir kitap yazması da ayrı ironi. hem kitabı okuyor hem üstüne saçma yazıyor. Bu kitap benim için fazla önemli ve ben bu kitabı yazıyorsam sen benim yazma şevkimi kıracak nitelikte şeyler yazmayacaksın.

Arkadaşlar kitabı herkes beğenecek falan demiyorum elbette beğenmeyen olabilir. Ama beğenmediğini dile getirmenin de bir adabı vardır.

"Bu kitap bana göre değil sanırım pek beğenmedim." yazabilirsiniz veya "bu tarz kitap pek sevmiyorum" gibi yorumlarda gelebilir fakat "çok saçma yazmak için yazma" tarzı yorum bana göre hakarettir.

Arkadaşlar ben burda cesaretimi toplayarak yazıyorum fakat böyle saygısız bir yorum beni sinirlendirmeye yetiyor. Üstelik bu hesabın sahibi bana gıcık olduğunu söyledi. Bu hesabın sahibi lütfen saçmalama. Tanımadığın, görmediğin birine nasıl gıcık oluyorsun?

Her neyse umarım kendimi anlatabilmişimdir. Sizi seviyorum diğer bölüme görüşürüz yeni bölüm ne zaman gelir bilemiyorum. Yarından itibaren sıkı bir program halindeyim.

Ders ders ders. Vakit bulduğum zaman telefona koşuyorum zaten😘

Baysss💞

Ablamın SevgilisiWhere stories live. Discover now