Okumadan Önce, Derin'den

18.8K 317 80
                                    

Bu hikayeyi okumadan önce sizlere bir şey anlatmak istiyorum, o yüzden bir saniyenizi ayırıp şu yazıyı okursanız çok sevinirim.
İlk olarak her daim eleştiriye açık olarak yazıyorum bu hikayeyi. İnsanlar beğenebilir, beğenmeyedebilir. Bu konuda gayet hazırlayarak yazmıştım hikayeyi.
Ancak son zamalarda insanlar, hem haddini hem de saygısızlık çerçevesini aştı. Küfür, hakaret içeren yorumlar ne zamandan beri eleştiri oldu? Ben bunlara tepki verdiğim zaman, "Derin olumsuz eleştiri kaldıramıyorsan yazma," dediler.
Kusura bakmayın, olumsu eleştiriye de karışmak benim haddime değil, sen olumsuz eleştiriyle hakareti karıştırırsan seni düzeltmek benim görevim.
Size kısa bir örnek göstereyim;

Gördüğünüz gibi aynen şu şekilde yazmış; Abi bu ne resmen eniştesine yavşıyor mk iğrenç olmuş şahsen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gördüğünüz gibi aynen şu şekilde yazmış; Abi bu ne resmen eniştesine yavşıyor mk iğrenç olmuş şahsen.

Şimdi ben bu şahsı hakaretten şikayet edebilirim. Yasal yollara başvurabilirim ancak yapmıyorum. Bu hikayenin ve sizlerin hatrına da yapmayacağım.

Ancak bu sondu, eğer son bir kez daha terbiyesizlik sınırlarını aşarak, olumsuz eleştiren hakarete kaçan bir yorum olursa gözümü kırpmadan şikayet edeceğim.

Anlayışınız için teşekkürler,
❤️

Ablamın SevgilisiWhere stories live. Discover now