16. Spiritismiä koulun vessassa

1.5K 44 12
                                    

Tämä tapahtui pari viikkoa sitten. Meillä oli koulussa päivä, jolloin opettaja ei ollut paikalla. Meillä oli vain taululla lista tehtäviä. Minä, Jenna ja Kaisa saatin kaikki tehtävät tehtyä ja mietimme meille tekemistä. Päätimme pelata spiritismiä.

Ekana me tehtiin netin ohjeiden mukaan spiritismilauta ja etsittiin läpinäkyvä lasi luokkamme askartelukaapeista. Sitten me mentiin peittämään vessan peili kartongilla. Luokallamme on tuikkuja askartelua varten ja opettajallamme on tulitikkuja. Haimme niitä ja lopulta meillä oli vessassa 3 x 12-vuotiasta tyttöä, spiritismilauta, peitetty ikkuna, läpinäkyvä lasi sekä 11 sytytettyä kynttilää.

Aloimme pelata suljettuamme oven. Kaikki laitoimme etusormen ja keskisormen lasin päälle ja kysyimme "Onko täällä henkiä?" ja lasi alkoi vaivaisesti liikkua sanan "yes" kohdalle. Tässä vaiheessa meitä alkoi pelottaa. Jatkoimme pelaamista ja kysyimme "Oletko hyvä vai paha?". Tämän vastaus sai meidät shokkiin. Hitaasti lasi liikkui kirjaimia pitkin ja teki sanan "paha". Kysyimme lupaa lopettaa, mutta emme saaneet. Sen sijaan vessanpönttö alkoi vetää itseään (jos ymmärrätte, se ääni kun vessanpöntön vetää). Me aloimme tosissaan pelätä.

Päätimme yrittää puhua kivoja asioita. Kysyimme hengen nimeä. Lasi ei siirtynyt kirjaimiin vaan teki numerot 6-6-6 aina välissä palaten keskelle. Aloimme jo Kaisan kanssa itkeä pelosta. Kysyimme monta kertaa lupaa lopettaa mutta aina oli sama vastaus "NO".

Jenna päätti pelata sääntöjen vastaisesti ja kysyi "Kuka kuolee ekana?". Minä ja Katja suutuimme tosissaan Jennalle. Lasi ei liikkunut, mutta Jennan sukka syttyi tuleen varpaanpäästä kynttilän siirryttyä lähelle sitä. Tämä sai meidät pahempaan shokkiin. Jenna kysyi "Millon kuolen" ja lasi liikkui. Numerot 2-0 lasi, tai henki näytti. Jenna kysyi tarkennuksena "ai 20-vuotiaana?". Lasi siirtyi "YES" kohdalle. Vielä viimeisen kerran nyt Jennankin mennessä shokkiin kysyimme lupaa lopettaa ja saimme sen. Itkien rikoimme laudan ja lasin. Osa luokkamme pojista tuli lohduttamaan meitä ja kysyi tapahtuneesta. Kerroimme heille ja ne kertoivat, että meidän luokkalainen Jere oli yhtäkkiä yrittänyt kuristaa luokkalaisemme. Tämän päivän jälkeen emme ole ikinä edes ajatelleet pelata spiritismiä.

[Kirjoittajan kommentti:] Moikka taas! Oon hyvin pahoillani ettei ole tullut hetkeen kauhutarinaa, mutta yritän olla taas vähän aktiivisempi. Kuitenkin, toivottavasti tykkäsitte, seuraavassa luvussa sitten nähdään.
Ps. Linkki tämän tarinan sivustoon alla.

https://www.kauhutarinat.fi

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now