25. Daruma-San

1.8K 34 5
                                    

Tämä peli on alunperin Japanista ja siihen liittyy henki joka seuraa sinua koko päivän yrittäen saada sinut kiinni. Tarkoitus on yrittää olla jäämättä kiinni. Tarvitset pelin pelaamiseen kylpyammeen.

Ohjeet:
1. Ennen kuin menet nukkumaan illalla, mene kylpyyn.
2. Täytä amme vedellä ja sammuta kaikki valot.
3. Istu keskelle ammetta kasvot kohti vesihanaa.
4. Sulje silmäsi ja pese hiuksesi toistaen sanoja "Daruma-San kaatui. Daruma-San kaatui." uudelleen ja uudelleen.
5. Pestessäsi hiuksiasi sinun pitäisi nähdä mielessäsi kuva japanilaisesta naisesta seisomassa kylpyammeessa. Hän liukastuu ja kaatuu ruosteiseen hanaan joka lävistää hänen silmänsä ja tappaa hänet.
6. Jatka lauseen "Daruma-San kaatui." toistamista kunnes olet olet lopettanut hiustesi pesun. On hyvin tärkeää, että pidät silmäsi suljettuina. Saatat kuulla tai tuntea liikettä vedessä takanasi, mutta on todella tärkeää että pidät silmäsi kiinni. Älä avaa niitä! Olet juuri kutsunut kummituksen luoksesi.

Aavemainen naisen hahmo nousee takaasi vedestä. Tunnet hänen läsnäolonsa kun hän tuijottaa sinua, hän on aivan takanasi. Hänen hiuksensa ovat mustat ja aivan takkuiset. Tämä omistaa vain yhden silmän, vasen silmä on auki ja verinen. Oikea silmä puuttuu, jonka paikalla on vain tyhjä, verinen silmäkuoppa.

7. Kun tunnet hänen läsnäolonsa, kysy ääneen "Miksi kaaduit?"
8. Pidä silmäsi yhä tiukasti kiinni, nouse ylös ja mene pois kylpyammeesta. Ole varovainen noustessasi, koska olet märkä ja silmäsi ovat kiinni. Kummitus saattaa myös yrittää kaataa sinut. Lähde pois kylpyhuoneesta ja sulje ovi. Nyt voit avata silmäsi. Jätä kylpyvesi ammeeseen yön yli ja nauti yöunistasi koska heti kun heräät aamulla, peli alkaa.

Kummitus seuraa sinua nyt, häneen katsominen ei auta. Sen sijaan, katso oikean olkapääsi yli nähdäksesi hänet vilaukselta. Hän tulee lähemmäs ja lähemmäs sinua päivän edetessä. Älä anna hänen saada sinua kiinni! Jos hän pääsee liian lähelle sinua, huuda "Tomare!" (Pysähdy!) ja juokse niin kauas kun ehdit. Tämä antaa sinulle välimatkaa häneen.

Jos haluat lopettaa pelin, sinun täytyy katsoa häntä ja sanoa "Kitta!" (Vapautan sinut!). Nosta kätesi ja heilauta sitä eteenpäin kuin leikkaisit jotain. Lopeta peli ennen keskiyötä tai nainen seuraa sinua uniisi ja mitä ilmeisimmin tappaa sinut.

Tässä on joitakin yleisiä sääntöjä peliin:
- ÄLÄ avaa silmiäsi kun kummitus ilmestyy ensimmäisen kerran.
- Älä anna hänen kaataa sinua kun nouset kylvystä.
- Älä mene takaisin kylpyhuoneeseen kun lähdet sieltä (tai anna ystäväsi tai perheenjäsenesi avata se.)
- Älä tyhjennä kylpyammetta ennen aamua.
- ÄLÄ ANNA hänen saada sinua kiinni!

Älä mielellään pelaa tätä peliä. Kummitusten ja henkien kanssa pilaileminen ei ole hauskaa ja sillä voi olla vakavia seuraamuksia. Ole myös todella varovainen mennessäsi pois kylvystä. Jos et pelaa peliä oikein, hän seuraa sinua kunnes saa sinut kiinni.

[Kirjoittajan kommentti:] Moikka taas. Löysin nää ohjeet tähän peliin yhestä blogista mihin laitoin alas linkin. En kuitenkaa suosittele tän pelaamista, mut jokanen sit omalla vastuulla jos tätä pelaa.

http://kauhublogi.blogspot.fi/2013/11/daruma-san-peli.html

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now