19. Hissirituaali

3.4K 51 7
                                    

Tällä kertaa aion kertoa teille urbaanilegendan, nimeltään hissirituaali. Hissirituaali, on alkuperältään japanilais-korealainen urbaanilegenda, joka on käytännössä peli jonka avulla sinulla on mahdollisuus vierailla tuonpuoleisessa. Seuraavaksi, kerron teille ohjeet rituaaliin, mutta haluan vielä tässä välissä muistuttaa, että rituaalin harjoittaminen tai yrittäminen on täysin omalla vastuulla.

Vaatimukset:
-kerrostalo, jossa on vähintään 10 kerrosta
-hissi

Rituaali ei toimi, jos rakennus ei täytä näitä vaatimuksia.

Ohjeet:
Mene sisälle rakennukseen, mene hissiin ja varmista, ettei hissiin tule muita kuin sinä. Rituaali ei toimi, jos hississä on muita ihmisiä sinun lisäksesi. Kun olet varma, että olet yksin hississä, voit aloittaa rituaalin. Mene hissillä ensin ensimmäisestä kerroksesta neljänteen kerrokseen. Kun hissi on perillä neljännessä kerroksessa, älä poistu hissistä, vaan mene toiseen kerrokseen. Kun olet toisessa kerroksessa, pysy edelleen hississä ja mene kuudenteen kerrokseen. Älä poistu sielläkään hissistä, vaan mene takaisin toiseen kerrokseen. Pysy edelleen hississä ja mene kymmenenteen kerrokseen. Mene sitten viidenteen kerrokseen. Kun hissi on viidennessä kerroksessa, ovet avautuvat ja sinne voi astua nuori nainen. Älä katso häntä, äläkä puhu hänelle, koska kyseinen henkilö ei ole sitä miltä näyttää. Tämän jälkeen, paina nappia ensimmäiseen kerrokseen. Jos hissi lähteekin ylöspäin kymmenenteen kerrokseen, vaikka painoit ensimmäistä kerrosta, rituaali on onnistumassa, mutta jos se meneekin ensimmäiseen kerrokseen, poistu heti ulos hissistä kun ovet avautuvat. Älä katso taaksesi, äläkä puhu. Jos hissi tulee kymmenenteen kerrokseen, voit valita poistutko hissistä vai jäätkö hissiin. Mutta jos päätät lähteä hissistä, nainen joka tuli hissiin viidennestä kerroksesta, saattaa kysyä sinulta: "Minne olet menossa?"
Älä missään nimessä vastaa tai katso häntä. Jos katsot häntä, tämä saattaa pitää sinut.
Tiedät päässeesi tuonpuoleiseen ainoastaan yhdestä asiasta, siitä, että ainoa ihminen siellä olet sinä. Ollessasi tuonpuoleisessa, ympäristö näyttää lähes identtiseltä, meidän maailmaamme verrattuna. Lukuunottamatta paria asiaa; Kaikki valot ovat pois päältä ja ainoa asia mitä voit nähdä ikkunasta on kaukana häämöttävä punainen risti. Jotkut sanovat, että elektroniset laitteet eivät toimi tuonpuoleisessa, mutta osan mukaan ne kuitenkin toimivat.
Paluu omaan maailmaan voi olla vaikeampaa miltä se vaikuttaa, siellä voi eksyä helposti, koska olotilastasi tulee sekavampi ja voi olla, että et löydä alkuperäistä hissiä jolla tulit. Tästä syystä pidä hissi aina näköetäisyydellä. Ole valpas ja pidä huoli siitä, että pysyt järjissäsi. Jos jossain kohtaa rituaalia pyörryt tai muuten vaan menetät tajuntasi, tulet todennäköisimmin heräämään omasta kodistasi. Joka tapauksessa, tutki huolellisesti ympäristösi ja varmista että olet oikeasti kotona, sillä paikka voi olla eri, kun missä heräsit edellisenä aamuna ennen kuin lähdit koittamaan hissirituaalia.

Ohjeet paluumatkaan:
Jos päätit pysyä hississä kymmenennessä kerroksessa, mene hissillä takaisin ensimmäiseen kerrokseen, jos nappi ei toimi, rämpytä sitä niin kauan että se toimii. Kun hissi saapuu ensimmäiseen kerrokseen, poistu hissistä mahdollisimman nopeasti älä katso taaksesi, äläkä puhu sanaakaan.
Jos sinä puolestaan päätit poistua hissistä kymmenennessä kerroksessa, käytä samaa hissiä paluumatkaan jolla tulitkin. Kun menet sisälle hissiin, paina nappeja samassa järjestyksessä kun tulitkin, ja sinun pitäisi päätyä viidenteen kerrokseen. Viidennessä kerroksessa paina nappia ensimmäiseen kerrokseen. Jos hissi alkaa taas nousemaan tästä huolimatta kymmenenteen kerrokseen, paina mitä tahansa nappia, jotta se estäisi joutumista kymmenenteen kerrokseen. Sinun täytyy kuitenkin tehdä se nopeasti, ennen kuin hissi ehtii perille kymmenenteen kerrokseen. Kun pääset perille ensimmäiseen kerrokseen, tarkasta ympäristö erittäin huolellisesti, jos mikään näyttää edes vähänkään oudolta, älä poistu hissistä. Jos sinä huomaat jonkin olevan pielessä, toista hissirituaalia niin pitkään kunnes ympäristö näyttää normaalilta. Kun olet varma olevasi taas omassa maailmassasi, voit poistua hissistä turvallisesti ulos.

[Kirjoittajan kommentti:] Moi taas! Toivottavasti pidit tästä osasta! Tällä kertaa kerroin erittäin mielenkiintoisesta hissirituaalista, jota en ole kokeillut, enkä tuu ikinä kokeilemaankaan. Koittakaa vaa ihmeessä, mut omalla vastuulla. Kopioin rituaalin ohjeet JusteelisJust:n videosta, johon linkki alla. Hän tekee monia muitakin kauhu -aiheisia videoita, suosittelen käymään katsomassa! Ihan tälleen btw, mul on nyt kohta 20 seuraajaa, ja jos me saahaan nyt ne täyteen niin lupaan tehdä nyt kesäloman alussa teille Pelottavia urbaanilegendoja #3! Yritetääs päästä siihen tavoitteeseen! Kiitos, nähdään!

https://youtu.be/P7yu4h12FLs

KauhutarinoitaWhere stories live. Discover now