Глава 5

224 13 0
                                    

-Един ден като стана твоя жена, ти драги мой Чаньол ще бъдеш по-тих и от водата. –Усмихна му се на криво.

-Един ден като ти стана съпруг ще... -Но Джонг Ин го прекъсна като отвори вратата.

-Хьонг... -Видя Дара и ѝ се поклони.- Мадам.

-Какво има Джонг Ин? –Чаньол го погледна въпросително.

-Забрави ли? Време е да се оправяш за приема.

-Охх... Съвсем бях забравил за това. Повикай Минзи да помогне на Дара да се приготви.

-А питал ли си ме дали ще дойда с теб? –Скръсти ръце и го погледна кръвнишки. Не доумяваше как може да ѝ казва какво да прави. Никой не се осмеляваше да ѝ нарежда, а този тук се опитва да се разпорежда. Не е познал господинчото.

-Няма да те питам дали искаш нещо, а ще ти казвам какво ще правиш. -Обърна се и с бавни крачки се приближи към нея, хващайки лицето ѝ в ръцете си. В погледа му имаше примес на лудост. Момичето започваше да му лази отново по нервите и скоро щеше да избият. Лошото е, че не се знаеше какво ще направи, но винаги се стигаше до труп.

-Не се прави на мъж пред хората си, ако обичаш. –Дара се засмя и се измъкна от захвата му. Ритна го между краката и той се свлече в краката ѝ. Хвана се за болящото място и дори няколко сълзи се стекоха по лицето му от болка. Това накара момичето да се усмихне победоносно. Харесваше да тероризира хората и да си плащат за поведението, което не ѝ се е понравило. Дара подмина Джонг Ин и излезе от стаята, след това напусна и къщата.

-И на теб не ти е лесно хьонг. –Помогна на своя хьонг да се изправи и да седне на дивана. Минаха се около двадесет минути докато мине на Чаньол и след това двете момчета излязоха от стаята.

Чаньол отиде в своята стая, за да започне да се оправя. На леглото му беше сложен прилежно изгладен черен костюм. Съблече се и отиде да си вземе един освежаващ душ. След това излезе и започна да се оправя. Облече костюма и повика едно от момичетата в къщата да оправят косата му. СънгХа изсуши косата на шефа си и след това с гел я приглади прилежно назад. Завърза му вратовръзката и вече като не беше нужна напусна стаята. Кай също мина през същата процедура, но трябваше да сложи и слушалката си в дясното ухо, за да може да разговаря с останалите от охраната. При Минзи беше малко по-сложно. Не можеше да избере коя рокля да облече и накрая се спря на една кърваво червена рокля с едно рамо. Облече я и роклята стигаше малко над коляното ѝ. Обу черни високи токчета. Същото момиче СънгХа влезе и в нейната стая. Тя се зае с грима и прическата на момичето. Първо се зае с косата и от нея направи страхотна прическа. Първо накъдри дългата ѝ коса и след това преплете кичурите в сложен кок. След това се зае с грима. Той беше семпъл. Сложи ѝ база, фон дьо тен, хайлайтър и контур. След това се зае с горната част на лицето ѝ. Оправи ѝ веждите и сложи телесни сенки, за да не се набиват много на очи и след това сложи очна линия и спирала. Накрая завърши с червено червило в тон с роклята. Минзи слезе и видя брат ѝ да я чака. Оказа се, че Дара все още я няма и трябваше да изчакат и тя да се появи.

Rules of the mafiaWhere stories live. Discover now