Глава 11

224 12 0
                                    

По-малкото момиче разказа на оннито си как е минала неочакваната среща с това момче. Обясни ѝ как като са седнали на кафе той не ѝ позволил да си плати сметката, а я почерпил. След това как я поканил и на ресторант, за да обядват и отново платил сметката. Дара искаше да разбере повече за момчето и я разпита за името му, възрастта му и с какво се занимава той. Младото момиче само това и чакаше изрецитира го все едно го е учила цяла седмица.

-Казва се Джин. На 23 е и е студент. Работи в заведение за бързо хранене и има страшно секси задник. Още нещо? –Очакваше да бъде залята с още куп въпроси от госпожицата Парк.

-Нищо не ти пречи да зарежеш ДеХьон и да тръгнеш с другия. Брат ти одобрява ли го или пак ще го хване петминутката? –„Само да е посмял да каже нещо против Джин и ще му извадя очите". Семейство Парк познаваха родителите на Джин и той беше като по-малък брат за тях. Семейството му не се занимаваше с мафията, те бяха обикновени хора с обикновена работа. Те бяха много близки приятели на майката на момичетата и от там двете семейства бяха почти винаги заедно.

-Брат ми... ами бих казала да си го начука. Писна ми от неговото мрънкане. А аз трябва да търпя онази скочубра Нана. –Минзи скръсти ръце и само при мисълта за дразнещия глас на това момиче и ѝ се повдигаше. Брат ѝ тъкмо отваряше вратата за стаята на Чаньол и чу коментара на сестра си.

-Какво каза? Какво да си направя? И кого не търпиш? И кой, по дяволите, има по секси задник от моя? –Той си науми да подразни сестра си, въпреки че рискуваше да изяде няколко шамара и да има още някоя драскотина, а може и белег, който да му остане за спомен от нея.

-Господи дай ми нерви да го изтърпя, защото ако ми дадеш сили ще го убия. –Разпери ръце нагоре и вдигна глава, поглеждайки към тавана.

-Кой ще убиеш? Новият ти приятел ли? –Господинчото се подпря на стената в близост до сестра си.

-Господи защо ми го причиняваш? Искам нов брат. –Продължаваше с опитите да не обръща голямо внимание какво говори брат ѝ и също така да не му отговаря. Това ѝ костваше голямо самообладание точно като на убиец, какъвто беше тя.

-А после казват, че аз и Чани сме като котка и мишка. –Дара се засмя на каращите се роднини и реши да ги остави да спорят. Излезе от стаята и отиде в кухнята, където си наля вода в чашата и я изпи на екс.

Rules of the mafiaWhere stories live. Discover now