Глава 15

213 12 0
                                    

-Какво е станало? –Джонг Ин го погледна учудено. Не беше присъщо на Чен да идва в къщата без да се обади предварително или по работа.

-Всички заминаваме за Бора Бора. –Каза най-спокойно все едно му казва добър ден.

-Как така? Чакай! От къде ти хрумна тази идея? –Джонг го изгледа още по учудено. Определено започна да си мисли, че по-големият не е наред с главата.

-По между другото къде е Чаньол? –Не обръщаше внимание на въпросите на момчето срещу него.

-Спи. Няма да го будиш, иначе цял ден ще е като мълниеносен облак и ние с Минзи ще си го отнасяме заради теб.

-Кое време е та ще спи? –Чен го погледна въпросително с една вдигната вежда.

-Вчера си легнаха късно с Дара. Остави ги намира. Нека си почиват.

-Ето затова отиваме на Бора Бора, за да си починат. Ние също покрай тях. Така че трябва да ги събудя, за да могат да започнат да си оправят багажа. Ти и сестра ти също трябва да се задействате или ще ви заминем. –Чен подмина малчото и се закачва по стълбите. След това с бързи крачки се запъти към стаята на младоженците. Отвори вратата без да чука и ги завари още спящи. Прокашля се, но никой не отвори очи. Викна по тях и след броени секунди Чаньол беше седнал в леглото, гледайки го кръвнишки. Дара също отвори очи и се подпря на лакът. Погледна объркано зетя си, който седеше на вратата ухилен до уши.- Ставайте! Отиваме на Бора Бора.

-Разкарай се от тук. Не виждаш ли, че спим? –Ядосаният глас на Чаньол изпълни стаята. Сънения хвана възглавницата си и я хвърли по виновника. Чен я хвана и я метна отново на Чаньол, карайки го да се раздразни още повече.

-А така като ме гледаш, че ми пука дали спите, или не? –Чен се засмя и се подпря на стената, отказвайки да ги остави намира.

-Добре, добре. Ставаме и ще започнем да се оправяме. –Стана от леглото и мина покрай момчето.- Излез преди Чаньол да те е докопал. Аз няма да съм тук да те спася. –Момичето влезе в банята, а Чен избра да е смел и да остане в стаята. Дара съблече пижамата и бельото си и влезе под горещия душ. Изкъпа се набързо и си облече хавлията. Застана пред мивката и огледалото като започна с нейните обичайни процедури по лицето и след това си изми зъбите.

-И защо ще ходим там? –Чаньол се беше успокоил и нямаше намерение да убива Чен.

-Нямахте меден месец, а сега ви е нужна почивка. –Чен вдигна рамене.

Rules of the mafiaWhere stories live. Discover now