Глава 18 Финал

296 14 3
                                    

-Кое си мислите, че ще спася? -Чани само се засмя и направи крачка към него.

-Познавам те добре момче. Ще предадеш всички, но няма да затънеш. Или ще затънеш, но ще повлечеш всички със себе си.-Възрастният мъж се засмя на свой ред и също направи крачка напред. Гледката беше като от филмите. Двама от мафиотите стоят един срещу друг и се взират в очите. Това щеше или да е голяма сделка, или края на всичко.

-Ми да речем, че не си познал драги ми господин Джунг.

***

Времето беше наистина страхотно и малката Парк реши да се поразходи сама. Напоследък покрай нея беше пълна врява. Искаха ѝ интервюта, както и фотосесии. Постоянните прегледи в болницата също и идваха в повече, както и това всеки да гали вече показалото се коремче. Искаше да остане сама със себе си и да помисли какво ще прави от тук нататък. Тревожеше я и мисълта какво ще стане с разговора между съпругът ѝ и онзи отвратителен възрастен мафиот. Но както е тръгнало момичето нямаше да може и днес да остане на спокойствие. Пред нея застанаха двама мъже и тя сви вежди.

-Кои сте вие?

-Ние ли? Ами тези, които този път ще те убият. –По-високият се изсмя и това отврати Дара. Пак ли? Беше ѝ писнало вече от това. Всеки искаше да я убие и какво ставаше накрая нападателят ядеше куршумите.

-ДеХьон не успя, но ние ще. –Другият подхвърли пистолет в ръка и се приближи към нея.- Отново си бременна? Жалко, че и това чадо няма да може да види бял свят. Е, мамче кажи чао. -Този наистина се имаше за голяма работа и това страшно много дразнеше нашата Дара.

-Е, пробвайте. Нищо не губите. -На свой ред се засмя. Тези, ако си мислеха, че тя ще се изплаши, ще започне да крещи или бяга много се лъжеха. Те май не знаеха коя е тя? Но в момента момичето мислеше как да опази бебето си и не искаше да се замесва в нещо подобно. За това без да я видят тя прати есемес на кака си.

-Забавно. Малката Парк се прави на безстрашна.

-А я помисли какво ще стане, ако Голямата Парк се появи зад гърба ти. -Тъй като тя беше точно на 2 минути с кола от този парк вече беше зад тях с пистолет в ръка. Вдигна пистолета срещу него.- Какво мислиш, че ще стане?

-Ти стреляш, аз стрелям. Ок? -Вторият отворко беше насочил пистолет към бременната девойка и по всичко личеше, че е готов да стреля. Пръста му беше на спусъка, а големите му очи следяха всяко движение на голямата.- Е, имаме ли сделка? Защо не казваш нищо?

Rules of the mafiaWhere stories live. Discover now