Глава 13

191 14 0
                                    

-Вече е прекалено късно да се отказвам. Всичко е предначертано, а и аз нямам против. Знаете, че ако Чаньол направи нещо грешно главата му ще хвръкне и човекът направил собственоръчно това ще съм аз.

В къщата на Чаньол също течеше подготовка и хаос. Чаньол облече костюма си и фризьорката оправи косата му. Беше готов и отиде в кабинета си и наля чаша уиски, за да се успокои. Беше прекалено напрегнат, а това не му се случва толкова често. Чак беше необичайно. Лявата ръка на Чани влезе при него. Чуваха се потропванията на токчетата ѝ по пода. Момичето беше облечена в нежна дантелена рокля във винено червен цвят с черни високи токчета.Деколтето ѝ не беше прекалено дълбоко, но позволяваше да се надникне, а роклята се спускаше до средата на бедрото ѝ. Косата ѝ беше пусната на букли, а грима ѝ неутрален. Очите ѝ бяха подчертани с бежови сенки, които в края на окото се преливаха в кафяви и тънка очна линия. Устните ѝ бяха в нежно розово матово червило. Минзи застана пред приятеля си и сложи ръка на рамото му и леко го стисна в знак на подкрепа.

-Не съм те виждала толкова нервен. –Погледна ръката, с която държеше чашата.- Дори леко трепериш. Добре ли си? Сигурен ли си, че можеш да го направиш?

-Не знам защо съм толкова нервен. Дали е заради това, че вече няма да съм толкова свободен в вземането на решения? А колкото до това дали съм сигурен... Връщане назад няма. –Изпи остатъка от уискито на екс.- Искаш ли да ти сипя?

-Не, поне аз трябва да съм трезвена. –Засмя се. Вратата на кабинета се отвори и тя погледна в тази посока. Видя Джонг да влиза и се засмя.- Той може и да ти прави компания. Но ви искам в съзнание на церемонията. –Момичето се изправи и дръпна роклята си надолу. Застана до брат си и го хвана нежно за лакътя.- Няма да го оставиш да се напие, нали? –Джонг Ин кимна с глава и момичето излезе, оставяйки двете момчета да си поговорят.

Вече всичко беше готово. Наближаваше часът за венчавката. Чаньол и Дара все още не се бяха срещнали, тъй като бяха в отделни стаи. Минзи и Бум влязоха при младоженеца и се усмихнаха. Минзи оправи вратовръзката му, а Бум оправи леко набръчкалото се сако.

-Красива ли е? –Чаньол погледна и двете момичета пред него.

-Най-красивата е. –Огледа го за последно.- Готов си драги ми бъдещ зетко.

Rules of the mafiaWhere stories live. Discover now