8

2.2K 156 148
                                    

Ядосаните




Овен

Като бебетата - цупят се лесно.

Наричат ги "бебетата" на зодиака и това не е случайно. Точно като малките деца Овните се цупят за щяло и нещяло. Наумят ли си, че искат нещо, те очакват да го получат веднага. Когато не се случи, трябва да сте подготвени, че ще удрят с юмрук по масата, ще се мръщят и никакви аргументи не са в състояние да ги вразумят. Под властта на огъня, представителите на знака се палят лесно. Липсата на дисциплина, нарушаването на реда и неспазването на правилата ще стоварят гнева им върху вас. Добре, че поне им минава бързо.

Телец

Винаги и за всичко са прави.

Да, не е лесно да предизвикате гнева на Телеца, но случи ли се, пазете се! Те са в състояние да разрушат всичко, което е пред очите им. В това число и вас. Телците са убедени в правотата си. Те никога не грешат и само ако се опитате да им обясните, че действат прибързано, ще видите какво значи "бърз юмрук". Когато са ядосани, представителите на знака могат да стигнат и до насилие, било и само върху масата, шкафа или вратата. Не спорете разпалено с тях, за да не се налага след това да си купувате нови мебели.

Близнаци

Имат непоносимост към идиоти.

Казвате, че завивате наляво, а поемате надясно. По-добре не го правете, защото ще се изправите пред някой разгневен близнак. Колкото и да са търпеливи и да са свикнали с ролята си на посредници сред останалите зодии, Близнаците също си имат своя лимит на търпение. Това, което може да ги предизвика, е нелогичното (поне според тях) поведение. Когато са ядосани, те или ще засипят отсрещната страна с гневни думи и сарказъм, или ще отидат в другата крайност и ще накажат провинилия се с ледено мълчание. И в двата случая оръжието им е едно - думите.

Рак

Когато съм ядосан, плача.

Гледате тези мили и гриживни същества и се чудите какво ли трябва да се случи, за да ви хванат в щипките си. Ами каквото и да се е случило, има голяма вероятност да е станало миналата седмица, дори преди месец или година. Раците не се ядосват лесно, но помнят дълго. Може да сте направили нещо, което да ги подразни, и те да не са го показалли. Само почакайте! Ще си получите наказанието, когато му дойде времето. Често когато е ядосан, ракът плаче, кара ви да се чувствате зле, че толкова много сте го засегнали, и бързо ви убеждава да започнете да се извинявате. Дори да занете, че сте прави.

ZODIACWhere stories live. Discover now