28

1.2K 95 19
                                    


Стихии тук, стихии там!


Овен – пожар

Близките на Овните имат най-голям късмет от всички. Ежедневно им се напомня как да се държат с представителките на този знак: "Не допускайте изтичане на газ! Не пушете в леглото! Проверявайте изправността на електрическите уреди!" Но пожарът все пак може да избухне буквално от нищото. Яростта на Овена пламва мигновено и почти винаги заради дреболии. Просто както всичко е наред, така изведнъж избухва стълб от пламъци и ако не хвърлите одеяло върху източника на огъня, нищо не е състояние да ви спаси. Всичко, което сте постигнали с непосилен труд, в един момент се превръща в купчина жар. Ето защо жертвите имат само две възможности: или да гасят пожара, получавайки лоши изгаряния, или да избягат, но тогава трябва да бъдат наясно, че няма връщане назад. Горкичките...

Телец – цунами

Главната опасност от цунами е изненадата. Докато слънцето грее, а океанското крайбрежие е тихо и спокойно, изведнъж, буквално за една секунда, водата се издига и на брега се изливат хиляди тонове водна маса. И най-лошото е, че едно цунами не може да се предвиди, тъй като причина за появяването му не е бурният вятър, а земетресение на океанското дъно, станало някъде далеч от брега. Ако Телец не реагира на провокации, това съвсем не означава, че не се надига гневът в него. Морското дъно може вече да се е разтресло, но на брега ударната вълна носи смъртоносната водна колона. Най-често, когато жертвата най-накрая съобрази, че водната стихия се надига, е твърде късно да се спаси.

Близнаци - пясъчна буря

Близнаците често са гневни, но отстъпчиви. Вярно е също така, че гневът на Близнаците е предсказуем като пясъчна буря. Съзерцавайте пустинята отдалеч! Изобщо не е нужно да ходите по пясъка, там няма нищо интересно, а лесно може да се изгубите в дюните. Не е ясно защо бъдещите жертви сами отиват в пустинята, но пък е известно защо рискуват: покрай тях са минали вече 10 керавана – и всички са оцелели. Няма нищо страшно! А да попаднеш в пясъчната буря – означава да нямаш никакъв късмет! Със същия успех може да участваш в руска рулетка, например. Не ти върви – случва се понякога. Близнаците не са виновни, че бурята е започнала точно в този момент. Те нямат контрол над това.

ZODIACTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang