30

1.3K 93 77
                                    


Кой с кого? Любов ли чух?! Яяя!


Овен

Позитивния, енергичен и огнен овен обожава да доминира, темпераментен е и е доста трудно да си намери подходяща половинка. С партньор от същата зодия ще се борите да доминирате, а с телец ще ви се налага постоянно да забавяте темпото. Телецът няма да оцени и чувството му за хумор, както и представителите на зодия Рак. Въоръжете се с много търпение, когато излизате с Дева или Козирог – шансовете в тези връзки не са на ваша страна.

Кои са идеалните комбинации за вас? Стрелец и Близнаци. С първите се съчетавате и допълвате просто перфектно – разбирате се идеално, а с вторите сте динамични и неуморни – никой не може да ви победи. Стойте далеч от Лъв – връзката ви няма да е по любов, а само за задоволяване на егото. С Водолей се гответе за възходи и падения. С Риби? Като да смесите огън и вода. А също и със Скорпион. Внимавайте с тази зодия, тъй като връзката ви е като игра на фехтовка. От друга страна с Везни несъмнено ще си прекарате чудесно и дори да не е перфектна, връзката ви ще бъде интересна

Телец

Прагматичния Телец търси спокойствие, разбирателство и някой, който да споделя неговите идеи и възгледи за живота. Затова е най-добре Овенът и Близнаците да стоят далеч от него – тези връзки не завършват добре.

Идеално си подхождате с Телец и Рак – това са най-добрите комбинации. Никога не се съчетавайте с Лъв, особено, ако е и с асцендент Лъв. Това е сигурна гаранция, че връзката ви ще бъде сблъсък на характери и ще си мерите постоянно ината.

Прагматичната Дева със сигурност е другата голяма любов на Телеца, но с Везните някак сте си чужди. Със Скорпион ви свързват много неща, но в същото време внимавайте и с особения му характер. С живия Стрелец е най-добре да си помислите внимателно дали искате да се съберете – вашето ще е любов и омраза, тъй като искате различни неща. С Козирог ще се разбирате много добре, както и с Риби. Водолеят обаче не е вашият партньор, затова и се пазете от отношенията с него.

Близнаци

Неспокойните близнаци, са пълни с енергия и постоянно имат нужда да пътуват нанякъде, да правят нещо и държат и партньора им да бъде в крак с тях. Подходяща половинка за вас е представител на зодия Овен, но не се обвързвайте с Телец – подобна връзка няма шанс. С Близнаци ще сте перфектни, а с Рак никога няма да скучаете. Лъвът също е подходящ партньор за вас – царствена осанка, динамичен дух – несъмнено връзката ви ще бъде интересно предизвикателство и за двамата.

ZODIACWhere stories live. Discover now