13

1.7K 118 49
                                    


Сватби


Овен

„Някой знае ли дали Уестминстърското абатство се дава под наем?" - това е един типичен въпрос за Овен, който стяга сватба! Представителите на зодията осъзнават важността на събитието и искат то да е паметно, не само за тях, но и за всички гости. Най-добре ще е да наемат сватбен агент, който да помага със стотиците идеи, които нахлуват в главата им и да започнат подготовката поне 6 месеца по-рано.

Телец

Традиции, традиции и пак традиции – това е мотото, което движи сватбата на Телеца. Те знаят, че бракът е едно от най-хубавите събития, които обединяват семействата и затова искат да подарят този вълшебен момент на своите близки. Въпреки че ще включат абсолютно всички роднини в самата церемония, те ще го направят по един съвременен и много изискан начин, наемайки винарна например.

Близнаци

„Божичко, тази работа май е за цял живот!" Близнаците никога няма да са изцяло готови за брак, но пък биха пробвали с удоволствие, защото в техните очи това е интересно предизвикателство. Тяхната сватба ще е модерна, забавна и доста шумна. Близнаците не искат да събират цялата рода и всички просълзени баби да им честитят, а просто да се позабавляват с приятели и познати. Държат на хубавата музика и интересните гости, които създават допълнително настроение.

Рак

Скромна церемония в тесен, семеен кръг – ето така изглежда перфектната сватба в очите на Раците. Те не искат пищни празненства и фойерверки, а просто да се насладят на романтичния момент. Перфектното място за тях е на брега на морето, в задния двор или просто на някоя малка поляна.

Лъв

„Чухте ли, че Цирк дю Солей е в града? Непременно трябва да се свържем с тях!" Лъвовете знаят идеално, че ще са център на вниманието, затова трябва да са повече от перфектни. Те ще изберат декорация с най-редките и скъпи цветя, ще наемат духов оркестър и ще си поръчат рокля, за да са сигурни, че не е била обличана никога!

Дева

Девите са здраво стъпили на земята и не биха се изхвърлили в разточителни церемонии. Кратко бракосъчетание под открито небе, с рустик акцент би паснало идеално на стила им. За тях са важните малките детайли – салфетките да са завързани със стрък лавандула например – крайно непретенциозно, но пък много идейно! 

ZODIACWhere stories live. Discover now