24

1.3K 97 10
                                    

Парфюми




ОВЕН

Девизът на този огнен знак е: "Винаги напред!" Овните с въодушевление правят планове, но не винаги ги реализират. Ако искате да им подарите цветя, най-добрият избор ще бъде - лалета или гладиоли. Те обичат класически парфюми със силно изразен аромат. Острите ухания ги активизират, правят ги по-съсредоточени и внимателни. Дървесните нотки подобряват самочувствието им и ги въодушевяват за добри дела. Овните се впечатляват от подарък във вишнево-червена опаковка.

Подходящи аромати за Овена:

Allure, Coco, Opium, Chanel 5, Magic Noire

Kenzo, Green Jens, M.Jordan, One Men Show


ТЕЛЕЦ

Телецът е щастлив, когато в семейството му цари спокойствие и хармония. Той няма влечение към всякакви изменения и нововъведения. Обича природата, романтиката не му е чужда. Цъфнало люляково клонче през пролетта може да му завърти главата. За Телеца най-подходящи са парфюми с характерни цветни-сладникави нотки, а също така свежият аромат на бергамот (вид круша) Този парфюм стимулира чувството им за естетика и склонността им към леност. Дъхът на горски мъх им помага да се приспособят по-лесно към всякакви промени и нововъведения, правейки ги по-предприемчиви и активни. Телецът ще се зарадва на голям флакон в яркочервена или яркозелена опаковка.

Подходящи аромати за Телеца:

Amarige, Champagne, Organza, XS

Egoist, Fahrenheit, Hugo, Yatagan


БЛИЗНАЦИ

Те са много любознателни, подкрепят всевъзможни нови идеи и искат да изпробват всичко в живота, поради което често се парят. Обичат рози и момини сълзи. В тяхната представа раят е градина с аромат на рози. На техния активен начин на живот подхождат свежи аромати, особени с цитрусови нотки. Такъв аромат влияе положително на психиката им и спомага за по-добра организираност. Ароматите на подправки и свежа зеленина са способни да стабилизират тяхната нервна система. Подарете им екстравагантен и в същото време весел флакон в светложълт цвят или небесно син, с което ще доставите на Близнака огромно удоволствие.

ZODIACWhere stories live. Discover now