10

1.9K 121 91
                                    


Спорт

#якатадупара 



Овен - Бойни изкуства, бокс, скално катерене.

Физическата активност не е проблем за силните и енергични овни. Интензивните тренировки и състезания са най-подходящата форма на физическа активност за хората, родени под този зодиакален знак. 

Телец - Голф. 

За тази зодия всякакъв вид физическа активност е от полза, тъй като по този начин хората телци засилват своя метаболизъм. Представителите на този зодиакален знак предпочитат „леки дейности"

Близнаци - Джогинг, каране на колело, ски, аеробни упражнения. 

За този знак е важно да избягват монотоноста. Разнообразието и социалните контакти са от ключово значение за поддържането на вниманието на близнаците в една тренировка. По този начин хората с тази зодия ще могат да запазят своите нива на нервна енергия под контрол.

Рак - Плуване, сърфинг, гмуркане, гребане. 

Въпреки че ракът не е много енергичен, интензивните физически дейности могат да му помогнат да отслабне и в същото време да запази своето добро настроение.

Лъв - Бокс,тичане, тенис, танци, гмуркане.

Лъвовете обичат предизвикателството, което проличава и в тренировката им.Лъвовете са пълни с енергия, затова понякога те дори прекаляват с физическата активност. Лъвът предпочита да бъде лидер в отборните спортове.

Дева - Баре, пилатес.

Може би няма по-целенасочен и устремен знак от Девата. Разнообразната фитнес програма е идеална за девите. Те също така обичат бързите спортове като тениса или бадминтона. Хората с тази зодия харесват още голфа, ходенето или карането на колело.

Везни - Тенис.

Физическата активност е от съществено значение за везните, които обикновено имат бавен метаболизъм. Представителите на тази зодия не обичат интензивните физически упражнения и са склонни към по-заседнал начин на живот.

Скорпион - Рафтинг, бокс, бягане на дълги разстояния. 

Представителите на тази зодия притежават голяма издръжливост и сила и следователно пилатес и йога не са най-подходящи за тях. Скорпионите се нуждаят от физическо предизвикателство.Скорпионите са страстни натури, лесно се възпламеняват, затова любими са им различни силови дисциплини.

Стрелец - Тенис, ски, скалното катерене, колоездене  

Стрелците са пътешественици. Те харесват пътуванията и всякакъв вид активност, която предполага излизане извън пределите на дома.Стрелците са добри спортисти и оценяват конкуренцията. Представителите на тази зодия обикновено обичат да поемат рискове, затова екстремните спортове са им любими.

Козирог - Туризъм, планинско катерене, тенис, голф, колоездене. 

Родените под този знак обикновено са отлични спортисти. Козирозите си падат по интензивните спортове, които тестват техния характер.

Водолей - Волейбол, баскетбол, танци, плуване, бягане на дълги разстояния. 

Всичко, което включва и други хора, както и излизане на чист въздух, ще е интересно на Водолея. Важно е често да се променя тренировъчният им режим, в противен случай ще се отегчат.

Риби - Гмуркане с шнорхел, плуване, воден балет, танци, йога, сърф, бягане,

Родените под този зодиакален знак напълно логично са привлечени от водните спортове.  



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ZODIACWhere stories live. Discover now