14

1.6K 106 61
                                    


Държави


Овен

Мястото ви е в САЩ

Самовлюбени и неуравновесени хора като вас трябва внимателно да изберат къде да се заселят. Само най-великата нация е достойна да бъде ваша втора родина. Страната на неограничените възможности, където текат реки от царевичен сироп, магданозът расте на храсти, а теглото на средностатистическия петокласник клони към 90 кг. Мястото ви е в САЩ, и по-точно в Тексас или Мисури.Но пък авантюристичната ви жилка ви тегли към друга необятна територия - ако не в Америка, то пъпът ви определено е хвърлен в Австралия.

Телец

Отивайте в Полша

Славите се като отмъстителни същества. Афганистан е мястото, където и да се отдадете на вендетата, ще ви разберат. Но пък е малко хард. Като всеизвестни сладокусници и вещолюбци, истинското ви място е в Полша. Там и храната е хубава, и бирата си я бива, и водката не за изхвърляне. Хората са по живота, изкуството е на почит, има разкошни сгради и достатъчно лукс, за да не страдате.Ако ви преследва законът, лихвари или бившата жена, може би ще предпочетете друга изумително красива територия - какво ще кажете за Нова Зеландия?

Близнаци

Ще се слеете с испанците

Когато група испански туристи влезе в софийска жилищна сграда, до три минути на адреса се отзовават три коли на охранителни фирми. Тези хора са толкова шумни, че задействат алармите. Испания е от малкото места, където ще минавате за кротък и мълчалив човек.Жегата ли не ви понася? Добре тогава, пробвайте в Исландия - достатъчно са луди, за да ви се харесат. Бившият кмет на Рейкявик се облича като травестит за гей парада, а 1 март е национален празник - но не честват Баба Марта, а светлия ден на падането на сухия режим през 1989 г.

Рак

В Ирландия ще ви разбират

Искате дом и красива градинка, деца като от реклама за сладолед и Мистър Пропър за съпруг (но да има коса и добри доходи). Вие трябва да живеете в Страната на чудесата, но в реалния свят пробвайте да се заселите в Ирландия, където е зелено, има море и закон, който забранява на кръчмарите да преследват клиенти, които са задлъжнели от пиене на бира.Това е вашата страна по една много важна причина - ирландците са хора "със здраво вкоренено чувство за трагичното, което ги крепи в моменти на краткотрайна радост", както е казал ирландският поет Иейтс.

ZODIACWhere stories live. Discover now