27

1.2K 104 27
                                    


Депресия




Овен

Той никога няма да си признае, че е изпаднал в депресия – това е под достойнството му. Когато са наистина депресирани обаче, те стават по-агресивни от обикновено. И въпреки че отричат състоянието си, не спират да се жалват на всеки, който е готов на слуша. Овните не се смущават да разказват за проблемите си, с които се опитват да се справят с невиждан ентусиазъм.

Телец

Когато светът се обърне срещу Телеца, той се обръща към хладилника. Телците предпочитат да страдат тихо, без да се натрапва на околните. Депресията напълно го изкарва от контрол. Предпочита да стои у дома, да седи сам и да се тъпче с всичко, което намери. За да не го забележите, Телецът предпочита да прави това нощем.

Близнаци

Те рядко изпадат в депресии, като в обичайното си състояние са по-скоро отегчени. Ако нещо ги тормози, те го запазват само за себе си. Правят се, че нищо не се е случило, като се надяват проблемът да изчезне от само себе си. Ако това не стане, ги обзема тягостна мъка, стават необичайно мълчаливи и започват да се обвиняват за всичко.

Рак

Обичайното състояние на Рака е депресия. Когато обаче то премине границата и стане по-тягостно от обикновено, той решава, че никой не го обича и няма смисъл да живее в свят като този. Депресията в повечето случаи ги удря в стомаха. Депресираният Рак най-често може да бъде открит в тоалетната, където излива чувствата си - преносно и буквално.

Лъв

Колкото и странно да звучи, Лъвът също изпадат в депресия. Гордостта му не позволява да покаже на околния свят, че нещо толкова тривиално и земно е успяло да го докосне и повали. От друга страна обаче, ако има изгода, той се превръща в най-големият многострадалец, когото сте виждали. Дори да е истинска обаче, кризата му винаги е доста театрална.

Дева

Рационалността на Девата не ѝ позволява да вярва в неща като депресията. За тях подобни състояние са изключително отблъскващи. Ако все пак усетят, че подобно нещо ги застига, те бързо го изкореняват, като залагат на това, което ги държи живи – работата. През това време те стават груби и се държат троснато.

ZODIACWhere stories live. Discover now