Capitolul 1

2K 110 91
                                    

EREN

"Mami, de cate ori ti-am spus sa nu mai fumezi? Iti faci rau singura, asculta-ma." I-am luat tigara din mana si am scuipat pur si simplu pe ea, stingand-o.

"Copil tampit, de cate ori ti-am zis si eu sa nu-mi mai spui mama?!" Sigur ii beata, casa duhnea a bautura ieftina, iar ea mai avea un pic si-si tragea orgasm daca mai statea mult cu fundul pe un vibrator de-al meu, bagat de mine in canapea. A scos de pe partea opusa a canapelei o sticla cu un lichid transaparent in ea si a inceput sa-l dea pe gat, scotand sunete de gargara.

"Iar bei?" o intreb trist, o intrebare destul de tampita avand in vedere ca ea chiar facea asta de fata cu mine. Se clateste pe dinti cu bautura si o da pe toata in scumiera.

"Tu iar te masturbezi cu vibratore XXL?" Ma priveste cu scarba iar eu ma dau batut, urcand in camera mea si trantind usa dupa.

M-am plictisit de tot aici, aceaasi rutina zilnica, aceleasi fete, aceleasi jucari sexule care infunda veceul... Adun toate rufele de pe podea si le bag intr-o punga ca boschetarii, legand-o apoi de batul de la mop.

"GATA! PLEC DE AICI! MA MUT LA UNCHIUL LEVI!" Strig in gura mare. Doar nu o sa ma refuze...sper. Cobor scarile si dau de mama care inca statea si facea gargara cu alcool.

"Pleaca si nu te mai intoarce!" o aud pe...Carla strigand in urma mea. O salut de 'la revedere' aratandu-i minunatul deget din mijloc si ies, pordind spre apartamentul de pentru aristocrati al lui Levi.

. . .

Apas disperat pe soneria asta enervanta incontinuu de vreo 2 minute, auzind in sfarsit un 'Stai ca vin acum' de pe partea cealalta. Usa se deschide dar nu ii vad decat varful capului, asa ca imi cobor privirea spre piticania care ma privea somnoros de jos.

"Nu ma mai privi de sus, prostule! Ce vrei?" ma intreaba plictisit, parca privind in gol. Imi iau fata de copil fericit si intru fara sa mai spun nimic, trantindu-ma pe canapea.

"Ghici ce! Ai onoarea de ati gazdui nepotul preferat, pe un termen nedeterminat. Ce-ar fi sa-mi dai un sandwich sau ceva, stomacul meu se mananca singur." Mi-am dat incaltarile si sosetele jos, aruncandu-le cine stie unde si m-am intins linistit pe canapea.

"Iesi dracu' afara." Vocea lui grava imi dadea de inteles ca nu era prea fericit sa ma vada. A deschis usa si mi-a facut semn sa ies. "Si i-ati si chestiile alea mirositoare de pe mocheta mea!"

"Dar...Levi...nu am unde sa ma duc!" M-am trantit in genunchi in fata lui si mi-am varat fata intre picioarele lui, incepand sa plang zgomotos, frecandu-mi fata de pantalonii lui.

"Hei, da-te!" Imi apuca parul in palme dar ma apas si mai mult intre soldurile lui. "Iesi o data, nu am chef ca un pusti needucat sa isi stearga nasul pe mine!"

"Nu pot! Mirosul de acasa ma intoxica!" Plus mirosul pantalonilor tai, care, e divin. Mi-am sters lacrimile pe pantalonii lui si am continuat cu plansul pana am auzit un oftat de la acesta.

"Iar pe mine mirosul tau ma intoxica. Dispari de aici." M-a luat de tricou si m-a azvarlit afara, pe holul acela ingust. Usa s-a redeschis imediat, iar cand credeam ca mai exista inima in el m-am trezit cu incaltarile si cu hainele mele in cap.

"Grozav, imi poate merge mai rau decat atat?" Am murmurat suparat, iar becul s-a inchis. "SI MAI GROZAV, MAI RAU DE ATAT POATE MERGE?!" Am tipat, iar in urmatorul moment un tunet imi face timpanele sa bubuie.

. . .

Blestemat sa fii Levi, tu cu capriciile tale despre curatenie si educatie. Mi-a inghetat curul aici, asa ca mi-am facut un culcus din hainele pe care le-am aruncant pur si simplu in punga. Acum chiar arat ca un boschetar. Ce-as mai vrea sa fiu in bratele lui acum. Mai dardai de frig vreo zece minute si usa se deschide incet, ochii fiindu-mi orbiti de o lanterna.

"Scoala de acolo, ai sa racesti, poti dormi pe canapea." Spune acesta incet, de parca cineva l-ar putea auzi. Ma ridic de jos si intru inauntru, un val de caldura pleznindu-ma direct peste fata.

"Mulumesc Levi, stiam eu ca ai o inima." M-am trantit pe canapea si m-am asezat comod, o patura fiindu-mi asezata peste umeri.

"Ma rog, maine nu vreau sa te gasesc aici, si sa-ti faci patul...canapeaua inainte sa pleci!" Spunand acestea, urca din nou sus.

"Amandoi stim ca nu se va intampla" soptesc, intinzandu-ma pe canapea si visand la multi de Levi care ma ling pe corp in acelasi timp.

In timpul noptii, m-am trezit dintr-un oarecare motiv si am urcat scarile, verificand toate camerele pana ce am dat de a lui. M-am indreptat incet spre patul lui si am ridicat plapuma de la picioare, strecurandu-ma in spatele acesuia si prinzandu-l in brate. Am tras aer adanc in piept, parul acestuia mirosea a capsunele. L-am sarutat usor pe gat, auzind scancit slab de la acesta. Nu m-am putut abtine si mi-a varat mainile calde pe sub tricoul lui, mangaindu-i pielea fina, adormind asa cu el.

























Dă-ți drumul în...|Ereri|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum