Capitolul 2

1.4K 84 53
                                    

Priviti la media, pls.

EREN

De ce doarme atat? Mi-e foame iar frigiderul lui extra mare e plin de porcarii, de la tofu pana la lapte de soia. Sper ca nu tine post sau ceva, va fi ciudat atunci cand voi fi cu fata intre picioarele lui, sau nu.

"Hai ma somnoriciule, e 3 p.m la naiba." Soptesc usor, plimbandu-mi mana prin parul lui umed, incercand sa il trezesc.

Nada.

"Ti-e cald, nu? De aia transpiri." Ranjesc pervers si imi bag mainile sub tricul acestuia, ridicandu-i-l usor pana la gat.

Tot nada.

"Mhm, ce sfarcuri roz si dragute."

Ma aplec si prind unul in gura, iar dupa ce ii mozolesc butonasii un pic, il simt in sfarsit reactionand. Se fastaceste sub mine ca o pisica, isi deschide ochii si sare speriat din pat, aterizand intr-o pozitie de lupta.

"Ce dracu' faceai, paramatie?! Si de ce am pieptul ud, urinai pe mine sau ce?" Isi da tricoul jos si il adulmeca cu un iepuras, incruntandu-se. "Ah, era doar saliva de idiot."

Isi ridica mana iar eu sar panicat inapoi, punandu-mi o perna pe cap si stand cu fundul in sus la acesta, poate scap mai usor daca ii se scoala.

"Nu la fata! Orice dar nu la fata!" Tip de sub perna aceea ingrozit. "Fata mea minunata e tot ceea ce am!"

"Stai linistit..." spune acesta incet.

Chiar scap fara bataie?

"Nu mai dau in animalele mici..." continua.

Dai doar in alea mari, hm?

. . .

"Eu plec, fa un dus ca duhnesti si aranjeaza-ti canapeaua ca pe aia vei dormi." Apuca clanta in palma si se pregateste sa iasa, dar il iau in brate pe la spate si imi pun barbia pe umarul lui, scotand un sunet de catel trist. Ofteaza. "Ce mai vrei?"

"In primul rand, mi-e foame. Iar in al doile rand, incerci cumva sa pleci de acasa fara sa ma pupi de la revedere?" Imi pun mainile in jurul taliei lui si il sarut pe gat, simtindu-l cum tremura in bratele mele.

"Oricum traiesti ca un parazit in casa mea, de ce mi-ar pasa mie daca ai ce manca sau nu? Mai ai si mofturi, frigiderul e plin." Incearca sa imi indeparteze mainile dar il strag si mai tare.

"Sunt numai cacaturi in el. Si apropo, nu voi sta aici pe gratis. Voi fi sursa ta de bucurie. Orice. Fel. De. Bucurie." Ii soptesc in ureche, prinzandu-i partea din fata a pantalonilor in palma si strangand-o.

"Da-mi drumul pana nu te bag cu capul in vasul de la toaleta." Oftez si imi indepartez mainile de acesta.

Doar nu credeati ca il las sa plece asa usor, nu? Ranjesc pervers si il intorc repede cu fata spre mine, furandu-i un sarut apasat si fugind repede sus, la etaj. Ultima data cand l-am pupat pe gura chiar m-a bagat cu capul in veceu...la dracu'.

"Vezi tu cand ma intorc acasa!" l-am auzind tipand de la parter, iar imediat dupa tranteste usa si pleaca, probabil.

Of, of, of...inca nu si-a scos batul ala din fund. In minte mi-a aparut o imagine cu Levi, jucandu-se cu un bat, bagandu-si-l si scotandu-si-l lent si...ah, cred ca sunt tare. Trebuie sa gasesc pe aici pe undeva materiale...dar oare unde? Ce prost sunt...toata casa este plina de poze cu Levi, de asternuturi care miros a Levi, de... chilotii lui Levi! Am toata casa lui la dispozitie si ma plang ca cica n-am material de laba... Ma indrept rapid spre camera acestuia, aproape radiind de extaz. Deschid usa si caut cu privirea dressingul, sunt doua usi aici, una din doua. Usa neagra e pentru dressing, iar cea rosie e pentru baie, voi retine asta. Imediat ce il deschid, iar o camera uriasa plina cu haine de toate felurile si incaltaminte ma fac sa-mi deschid gura si sa o las asa. Gaseste tu chiloti aici, pf.

"Tu-ti hainele tale, Levi!"

. . .

Pana la urma m-am lasat pagubas si am luat un simplu tricou...din cosul de rufe murdare. Care mai e rostul sa stau cu fata intr-un tricou de-al lui daca nu miroase a...el? Sa-i iau chilotii din cosul de rufe murdare ar fi fost stupid chiar si pentru mine, desi cred ca si-i schimba o data la doua ore. I-am mai furat un tricoul, si l-am imbracat, trantindu-ma in patul lui.

"Oh...cum sa scapi de o erectie pe stomacul gol?" oftez si imi pipai umflatura, in cap aparandu-mi o imagine cu Levi stand aplecat peste un birou. "Ah, tu-ti fundul tau Levi."

Imi deschid blugii si imi scot membrul afara, bagandu-mi fata in bluza lui Levi si facand o criza de extaz din cauza mirosului dulce, ca Tsukiyama din Tokyo Ghoul. Ma intorc pe o parte si imi strang membrul in plama, zvarcolindu-ma din cauza imaginilor perverse din capul meu. Cu Levi sugandu-si degetele, cu el penetrandu-se singur cu ele, cu el cu o rața in cap...etc, etc.

"Ah, Levi, fute-ma! Asa...mai-ah-repede" tip, frecandu-mi membrul din ce in ce mai repede si salivand in tricoul lui. Sunt singur acasa...am voie sa si tip. Imi musc buza de jos si mai gem o data tare, ducand tricoul mai jos, nu care cumva sa imi dau drumul pe asternuturile lui curate. "Ah...ce rapid a fost...o mai fac o data."

Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now