Capitolul 8

805 78 22
                                    

Capitol necorectat.

EREN

Azi Levi a fost foarte ingandurat si mai tacut decat de obicei. Sa fie oare inca suparat pentru mizeria pe care i-am facut-o ieri in casa? Si alaltaieri? Si acum trei zile? Adica...l-am ajutat de fiecare data la curatienie. Si mi-am cerut scuze pentru geamul spart si pentru plasma distrusa...

Sunt asa o pacoste!

"Pisicooi!" L-am strigat. "De ce esti imbufnat?" M-am pus pe canapea langa el, sarutandu-l scurt pe obraz. . "Incruntatura ta adorabila e mult mai accentuata azi, si in plus..."

Mana stanga a lui Levi imi preseaza buzele cu palma sa, oprindu-ma din trancanit. Isi apropie fata de a mea si se stramba ca un copil.

"Tocmai m-ai facut un 'coi'?" Pe fata lui apare un zambet mic si fals.

Un zambet atat de fals incat pana si un prost ca mine si-ar da seama. I-am continuat jocul, vrand sa vad pana unde ajunge.

"Era si un 'pisi' acolo. Dar la cat de pervers esti vezi numai coaie in propozitii, mai Ceputa mai." Am dat din sprancene.

"Ce scarbos suna, Eren!" Sta ceva timp si se gandeste. "Tocmai mi-ai zis 'puta', nu?" Isi pune mainile in san si isi apleaca capul.

"Ce suna scarbos? Pisi? Puta? Sau coaie?" Zambesc in coltul gurii, vrand sa-l sarut, dar acesta ma respinge si isi intoarce capul. "Levi?"

"Poate...poate ar trebui sa ii punem punct chestiei asteia, Eren." Se ridica de pe canapea. "Stii... rudele nu se saruta intre ele."

"C-ce?" Am zambit, crezand ca glumeste. "Glumesti, nu-i asa?" Trebuie sa glumeasca.

Tot rahatul din lume mi-a cazut in cap atunci cand el a dat degativ din cap, inca fiind cu spatele la mine. M-am ridicat de pe canapea si i-am prins umerii, tragandu-l in spate, in bratele mele.

"TREBUIE SA GLUMESTI!" L-am strans in brate. "Nu vreau sa inchei nimic! Te iubesc si vreau sa raman langa tine mereu, nu-mi pasa de legaturile de sange sau ca suntem barbati amandoi. Eu vreau..."

"Ce-ai vrea sa faci, Eren? Sa stai in casa mea pana mori, prefancandu-te ca vrei mai mult decat sex? E de vina tineretea din tine, cauta-ti dracu o femeie mai apropiata de varsta ta si fa cu ea tot ce-tu trece prin capul ala plin de hormoni al tau. Stiai ca puteam face inchisoare pentru incest?"

Imi impinge bratele din jurul lui si se da cu doi metrii mai departe. Toate visele mele despre cat de fericiti suntem s-au dus pe teava veceului, o data cu inima mea. Mi-am pus mainile pe fata pentru ca nu voiam sa ma vada plangand inca o data.

"Vrei sa nu te mai dai tu mare intelept?! Sunt doar sase ani diferenta intre noi! DOAR SASE! Iar noi nici macar nu ne-am..."

"Nu, nu ne-am tras-o inca. Iar daca am fi facut-o ai fi fost de mult dus de aici. Cum poti sa spui ca ma iubesti atat de usor, cand tu defapt vrei doar sa..."

"De unde stii tu ce vreu eu?" Am ridicat tonul de nervi, cred ca era prima oara cand tipam la el. "Nu le stii pe toate, Rivaille!" (de aici devine cringe)

"Hai nu mai dramatiza atat. Ce-ai putea iubi la mine? Eu unul nu te iubesc, nu ti-am zis-o nicio..."

Daca mai continua mult cu discursul asta sfaramator de inimi jur ca nu mai rezistam mult si incepeam sa plang din cauza durerii ce mi se stranse in capul pieptului. Noroc cu soneria. Dar cum soneriile au intrerupt mareu momentele importante; de aceasta data facand momentul chiar mai dureros.

Levi a deschis usa, fiind trantit la pamant de acelasi blond, fiind sarutat cu pofta tot de acelasi blond...dar de data asta nefortat de catre el...de jegul pe nume Erwin.

"De cate ori ti-am spus sa nu ma mai trantesti asa? Nu-s din piatra."

Nu era, dar nici eu nu eram. I-am dat drumul plansului atunci cand s-au sarutat de fata cu mine. Lasandu-si ca doi draci limbile pe afara, ca sentimentul de moarte inceata din pieptul meu sa ma apese si mai mult.

"Aveai mare drepate Rivaille, ce-as putea iubi eu la unchiul meu? Buna ziua." Am zis...iesind in fuga pe usa. La momentul de fata as vrea o katana ca sa le tai capul la amandoi.

° ° °

Am fugit pe jos acasa, prin frig, doar cu o pereche de pantaloni scurti pe mine. Cand am intrat pe holisorul casei mele, nu mirosea nici a fum de tigara nici a alcool... mirosea a moarte.

"M-mama?"

Ma sinucid dupa ce termin ff-ul asta esuat...=) N-am terminat niciodata nici-o carte, chiar vreau sa vad cum e sa apesi pe butonul de "finalizare", sau cum o fi, intelegeti voi. Sper ca nu va placut capitolul.
#Sticletiinaibii
#doica17






Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now