Capitolul 11

694 65 31
                                    

Daca o sa stau sa corectez asta, voi vedea cat de cancer este si il voi sterge iar, asa ca il las asa..



"Ce... cauti aici?" intreb, privind trandafirii uscati si ofiliti ce ii atarnau de prin buzunare.

Acesta scoate trandafirii si mii intinde, dar ii ignor gestul si ma incrunt la acesta.

"Cred ca-ti bati joc de mine." Levi isi deschide gura pentru a spune ceva, dar inante sa apuce sa scoata vreun cuvand pe gura tip: "Cand vorbesti cu mine sa taci!" Ii pleznesc mana pentru a nu o mai intinde spre mine cu porcariile alea de flori.

"Esti la fel de nelogic ca intodeauna, Eren." Isi baga mainile in buzunar. "Cum pot sa tac si sa vorbesc cu tine in acelasi timp?"

Isi goleste buzunare de resturile de petale si casca, facand un pas in fata. Imi prinde fata intre palme, iar inainte de a protesta cumva isi lipeste buzele uscate de obrazul meu. Il imping fara retineri, retragadu-ma in spatele pragului.

"Taraste-ti fundul (smexy) afara de pe proprietatea mea, nu vreau sa te mai vad pe aici." Am vrut sa-i trantesc usa in nas, dar el mi-a luat-o inainte si a impins usa cu piciorul.

"Of, of, of, of....Tu chiar n-ai citit testamentul?" Ranjeste. "Singurul care isi va muta funduletul de aici esti tu. Asta..." face cercuri cu degetul prin aer "... este particica mea din casa."

I-am lovit cu o pofta de nedescris obrazul stang, intorcandu-i caapul la nu stiu cate grade in dreapta.

"Nenorocitule! Nici macar nu ai venit la inmormantare, iar acum vii si imi spui ca vrei jumatate din casa?"

Am gaurit punga uriasa de lacrimi din spatele ochilor mei si i-am dat drumul plansului, am facut-o, am plans in fata celui care mi-a futut inima. (cplm am, nuj, va las sa vedeti cat de cringe si camcer sunt)

"Am glumit, Eren. M-am ocupat de un blond in ziua aia. Cat despre casa...poti sa o pastrezi, a mea face cat zece case ca asta, dar totusi...stii ce imi lipseste din ea?" Face o pauza de cateva secunde. "Lipsesti tu din ea."

"Dispari la blondul tau si la vila ta, nu mai vreau sa te vad."

"Ti-am spus deja...m-am ocupat cu manuțele astea mici de el." Chicoteste. "Eren... eu sunt serios acum... nenorocitul ma santaja cu o inregistrare, o inregistrare in care recunosteam ca...ca te-am violat acum 6 ani. E posibil sa nu iti aduci aminte, erai mic atunci. Nu am vrut sa te alung, a fost ori asta pana m-as fi ocupat de Erwin, ori as fi intrat la inchisoare pentru pedofilie si incest."

NU VREAAU DRAMA, NU STIU CUM DRACU SA II IMPAC PE ASTIA DOI...CINE M-A PUS SA II DESPART?!

"Nici macar...nici macar nu apucasei atunci, ai adormit ca un drogat infect in timp ce te dezbracam. Acum ce vrei? Sa te iert pentru ca m-ai alungat ca pe un caine?"

"Nu te-am...nu te-am violat? Dar eram amandoi dezbracati si...si..." A cazut in genunchi, prinzandu-si parul in palme si tragand de el.

Acum plangea si el.

"Una e ca intri la inchisoare pe nedrept, puteam sa declar ca n-am fost violat, alta e sa intri la inchisoare pentru ca ai ucis un om, nu ma baga pe mine, descurca-te."














Mâr






Dă-ți drumul în...|Ereri|Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon