Capitolul 7

971 71 5
                                    


Nu ma intelegeti gresit, ultima parte mai...dubioasa din capitolul anterior imi apartinea mie, nu lui Levi. Oricum...cred ca mai sunt vreo 2-3 capitole pana la sfarsit, dar cine stie.

EREN

Oh Doamne, Levi m-a tinut de mana in public...e asa un pufulet dragut si dulce cand vrea!

Ne plimbam pe langa raionul cu dulciuri, mi-a promis ca-mi cumpara si prostioare de mancat. Am stat si m-am holbat la el vreo doua minute cum se chinuie sa ajunga la un raft de doua ori mai inalt ca el, pana cand acesta s-a intors spre mine si mi-a dat un bobarnac in cap.

"Fir-ar picioroangele tale ale dracu', Eren. Stai si te uiti ca un bastard cum ma chinui, ai? Iti era greu sa pui si tu mana sa te intinzi in locul meu? Pana la urma tot tie tii le cumpar." Asta e Levi...cateodata e sexy si pufos, iar alta data sexy, pufos si nervos. E schimbator ca un cameleon, mrr.

"Iertare, milord." Fac o plecaciune. "Va priveam minunatele fese cum se loveau una de alta atunci cand va saltati ca sa ajungeti la acele jeleuri. Oricum...cine pune jeleurile pe raftul de sus?" Rad si il intorc cu spatele la mine, ridicandu-l pe umerii mei.

Acesta nu a facut nici un comentariu la revelatia mea despre fesele lui minunate, incepand sa arunce una dupa alta in cosul de langa mine pungi mari cu jeleuri.

"Ce zici, copilule, sunt destule dulciuri pentru azi?" intreaba Levi, mangaindu-ma in cap. Ma uit la cosul plin cu chestii faine de mancat, stomacul incepand sa scoata sunete din cauza nerabdarii de a ma infige in ele. "Ti-e foame, Haplea?"

"Nu putem manca in masina din astea?" Arat cu degetul spre chips-uri si il dau cu grija jos de pe umerii mei.

Cu o mana ma trage langa el iar cu cealalta incepe sa impinga cosul. M-am tras ca un baietel ce sunt sub bratul lui stang, fortandu-l pe acesta sa se ridice pe varfuri pentru a putea sa ma ia de dupa gat. Am chicotit si l-am sarutat pe obraz, soptindu-i apasat in ureche: "Te iubesc."

"Iti bati joc de mine nu? Sau te dai smecher ca esti paluga?" Isi retrage mana de pe umerii mei si imi ia plama in a sa.

° ° °

Dupa ce am trecut pe la casa pentru a plati, ne-am intersectat cu multimea de oameni ce cutreierau mall-ul urias. Pentru cateva secunde nu i-am mai observat esarfa rosie de la gat, dar ochii mei au regasit-o imediat. Am alergat pana in spatele lui, observand gluga verde pe care o avea in cap. Am ramas in spatele sau pentru ceva timp, pana cand acesta sa oprit, si m-a tras in bratele lui, prinzandu-mi buza de sus intre dinti, sugandu-mi-o. M-am ridicat pe varfuri pentru a-l prinde de dupa ceafa, nu ratez eu ocazia la un sarut cu el.

Dar...de cand e Levi mai inalt ca mine? Ma panichez.

"Levi?" Imi indepartez gura de a sa repede si intepenesc. Era un barbat cu tuns in parti, cu varfurile deschise la culoare statea in fata mea, crispat.

"Tu nu esti Levi*Armin" - Am exclamat amandoi.

"Cine esti?" - Am intrebat, iarasi, amandoi in acelasi timp.

"Eu sunt Eren*Jean". - Am zis, din nou, in acelasi timp.

"Unde e pufuletul*floricica mea?" - in acelasi timp.

"Eu il strig pe Armin, iar tu pe Levi." Propun.

"Sau hai sa fie invers." Propune si el.

Am inceput sa-l strig ca un disperat pe Levi, in acelasi timp barbatul, Jean, il striga pe Armin. Am strigat asa pana cand amandoi am primit una dupa ceafa, dandu-ne cap in cap. (Razbunarea lui Levi, vedeti voi mai incolo.)

Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now