Capitolul 6

892 77 12
                                    

LEVI

"Levi!"

Ingnora-l, o sa plece singur.

Dar... ce-a facut ultima data cand l-am ignorat? Mi-a inrosit sfarcurile, asta a facut!

"Levi...am gasit ceva pufos in tomberon!" Mi-am deschis ochii imediat si m-am ridicat in capul oaselor, crezand ca bezmeticul a cautat prin gunoi si mi-a bagat in casa cestia gasita de el.

Paluga sta cu mainile la spate, zambind pana la urechi. Mi-am dat ochii peste cap si l-am injurat in gand ca iar mi-a fu°°t somnul. Chiar nu aveam chef sa merg la munca si sa dau ochii cu prostul de Erwin, asa ca bat aerul cu palma si ma bag iarasi sub plapuma. Dar ce? Poti dormi cand ai o pacoste in aceeasi camera cu tine?

"Leeevi!" Sare in pat langa mine si strecoara ceva mic si negru sub plapuma. "Uite ce scumpic e!" Nenorocitul a luat o pisica din gunoi si mi-a bagat-o in asternuturi, IL OMOR!

"Arunc-o de unde ai gasit-o, cine stie ce boli are. Daca gasesc vreun purice in casa te bag si pe tine si pe ea cu capul in closetul de la toaleta." Am impins creatura aia puricoasa de langa mine si m-am uitat urat la Eren.

"Nu e o 'ea'! E un 'el'. Vezi? Are oua!" Spune si gesticuleaza cu mata prin aer. "Si nu il pot lasa singurel, e micut si adorabil si seamana cu mine si cu tine. Are blanita moale si neagra exact ca parul tau si ochii albatri ca mine. Plus ca i-am facut baie cu samponul tau si miroase ca tine." Se opreste din vorbit si se apropie de fata mea, facand un botic de catelus, marindu-si ochii in acelasi timp. "HAI TE ROG! Fac orice!"

"Strangi dupa ea, ii faci baie in fiecare zi, ii dai de mancare si... saruta-ma." Imi bag mana in parul lui si il mangai.

"Fac asta oricum, vrabiuta." Arunca pisica pe cealalta partea a patului si isi tranteste copul ala mare peste al meu, strangandu-ma in brate. Ma musca de gat si maraie.

"Mai usor, ca nu-s din piatra! Si vrabiuta sa ii spui ma-tii!" Ii imping gura de pe gatul meu doar ca sa ma asigur ca ii las fundul intreg. Pur si simplu ma excit ca dracu' atunci cand cineva ma saruta pe gat.

Eren se incrunta. Se da de pe mine si suspina incet, strangand pisica la piept, uitandu-se in gol. Isi intoarce capul spre mine, zambind slab.

"In momentul de fata eu n-am mama, nici sora, nici tata. Eu nu am nimic. Oricum...da-i dracu' ca nu am nevoie de ei, te am..."

"Dar eu ce sunt? Salam de vara?" Ii gonesc pisica din brate si imi iau locul de drept din poala lui. "Sunt cu ochii pe tine, pisica." Il strang pe Eren in brate si il sarut pe obraz.

Nu credeam ca eu as putea vreodata sa ma comport atat de copilaros ca el. Nu pot spune ca nu mi s-a rupt inima atunci cand mi-a zis ca nu are nimic. Stiu ce fel de familie are, dar ceea ce nu stiu e cum dracu' sunt eu ruda cu betivanii aia trei.

""Asta urma sa zic, te am pe tine si te iubesc...nu imi trebuie nimic altceva. Si...nu pleci la lucru azi?"

"Nu, nu am chef sa ii vad mutra de spalat pe jos a lui Erwin. Mergem la cumparaturi...iti cumpar niste pantaloni ca vad ca te-ai invatat sa-mi cotrobai prin dulap."

"Dulap? Aia e o camera intreaga plina cu haine!"

"Da, da..."

° ° °

"Levi! Uite iepurasi!" Piciul isi pune nasul pe gemul transparent al habitatului si chicoteste.

"Aia sunt hamsteri, Eren." Parca , cazandu-i lumea in cap acesta se intoarce langa mine si ne continuam drumul. Se apropie de mine si ma apuca de mana. "Arati ca un copil de 7 ani cu caciula asta albastra." Ii strang palma mai bine in a mea si il trag mai aproape.




Imi este drag, atat de drag incat imi vine sa bocesc pentru ceea ceea ce voi face...

{ GoatEggs }























Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now