Capitolul 12🔞

777 62 26
                                    


"Jean, intru." Murmur incet, nebatand la usa. O idee foarte proasta, din pacate, pentru cei doi care erau in incapere.

Jean era intins pe pat, cu "iepurasul blond" turtit sub el, acesta sarutandu-l pasional pe gat, facandu-l pe Armin sa baleasca usor printre asternuturile sub care era ascuns pe jumatate. Niciunul dintre ei nu purta tricou, ceea ce ma duce cu gandul, ca, daca veneam cu cinci minute mai tarziu, as fi dat de ei in ipostaze mult mai intime si...excitante.

Imi cer scuze si ies afara, intrand inapoi peste cateva secunde, gasindu-i pe cei doi aproape la fel! Doar picioarele blondului incolacite in jurul taliei lui Jean mai shimba privelistea.

"Va opriti sau ma alatur si eu?" Spun, cu speranta ca voi putea face un threesome cu cei doi liceeni. Merita sa fiu poreclit pedofil pentru asta.

"Ai vrea tu." Spune Jean, incepand sa ii traga in jos pantalonasii scurti pe care Armin ii avea pe el.

"Haide Jean, oprestete, nu putem sa..." incearca blondul sa pronunte, insa este oprit de limba lui Jean, care-i invadeaza gura si-l face sa se innece.

Observand cat de putin conta prezenta mea pentru ei, imi iau un scaun si ma asez pe el, uitandu-ma la cei doi, care-si aratau iubirea prin gemete, saliva si "frecari".

Sunt asa gelos.

Pentru ei, lucrurile s-au dus cu totul la un alt nivel, iepurasul avandu-i capul calutului intre picioare, umezindu-i bine, tot ceea ce avea el acolo. (ok, exagerez cu poreclele astea, dar spun de prea multe ori "Jean si Armin").

"Ma puteti asculta macar in timp ce voi va faceti treaba?" Intreb, asezandu-mi palmele pe umflatura din pantaloni.

Cel mic incearca sa-si opreasca gemetele pentru a spune un "sigur", urmat apoi de o injuratura de copii din cauza degetelor lungi si groase ale lui Jean, care se rasuceau in gogosica lui, scotand sunete de carne plezita.

"Stiti ca v-am spus ca Levi a innebunit si ca a inceput sa ma urmareasca, nu? Ei bine...azi de dimineata am fost trezit din cauza unor sunete infernale la un fel de chitara, dar mai mica. Era Levi...care-mi facea o..."serenadă" de dragoste la fereastră. Era...era atat de adorabil, avea un costum de panda pe el, adica doar pantalonii si caciula, abdomenul ii era la vedere, la -11 grade afara."

"Ce drlagult, Ereni." Incearca blondul sa vorbeasca in timp ce avea penisul lui Jean in gura.

"Ce repede v-o trageti, sa mor eu!" strig, exasperat de membrul tare ca osul din pantalonii care incepeau sa ma stranga ca dracu.

"Stiu, stiu...Cateodata il mai fut si prin pauzele mici de la liceu." Jean rade si il mangaie pe cap pe iepuras. "E destul, iubire, lasa-ma sa-ti dau ce iti place mai mult."

Armin isi desparte buzele de capul erect al lui Jean, lingandu-se pe buze. "Imi place mai mult cand ma lingi."

"Adica nu-ti place cum te penetrez?" Se revolteaza Jean, facand botic.

"N-am spus asta!" Rade. "Dar dupa ce o faci, merg ca o rata, si mai si razi de mine ca prostul cand o fac."

"Atunci ma voi asigura ca mergi ca un struț, de acum incolo." Il ridica pe Armin si-l pune pe burta, amenintator.

"Nu folositi prezervativ?" intreb, aproape speriindu-ma de geamatul puternic al lui Armin atunci cand Jean l-a penetrat.

"Ii simt mai bine pliurile crețe din fund." (Nu ma judecati)

"Ok, deci, eu plec acasa sa-l fut pe Levi, care doarme de cateva zile in dulapul meu, si revin peste vreo doua ore, poate." Spun, fugind pe uşă, pentru ca cei doi sa nu ma vada cum imi strang parul in pumni.

Levi, vino la tata!



Voiam de mult sa bag ceva JeArmin, ok? Si chiar m-am excitat singur scriind. Scurt dar putin neplictisitor, sper:-?


Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now