Capitolul 4🔞

1.2K 81 12
                                    

LEVI

(o sa scriu cursiv deoarece e un flashback) -capitol necorectat.

"Vezi tu cand ma intorc acasa!" tip de la parter, zambind un pic din cauza gestului sau neasteptat dar totusi placut. "Copil nebun." Soptesc si intru in masina, pornind spre locul de munca.

• • •

"Omule! E mare, este exact culoarea pe care o vrei si e destul de spatioasa pentru a incapea o echipa de fotbal cu tot cu arbitrii! Alege-ti o data o masina!" Tip exasperat de mofturile bogatanului care isi ridica nasul si pleaca la un alt coleg de-al meu.

"E destul de sptioasa pentru o intreaga echipa de fotbal, ha?" O voce groasa imi face parul de pe ceafa sa mi se zburleasca, iar doua palme mari imi apuca soldurile si ma trag in spate, lovindu-mi spatele de un piept tare.

"Dar e buna pentru o partida lunga de dragoste pe bancheta din spate?" Gura lui imi prinde o portiune din pielea gatului intre dinti, sugand usor de ea. "Vad ca nu sunt singurul care-ti lasa urme pe corp, Levi."

"Erwin, prostule, da-mi dumul. Se uita lumea!" Incerc sa scap dar acesta ma trange si mai tare in brate, lipindu-mi corpul de al lui cu totul.

"Aici sunt 'sefu', sau macar nu ma mai face prost de fata cu ceilalti angajati." Sta cateva momente apoi isi strecoara mana stanga sub camasa mea. "Fa dragoste cu mine, aici si acum. Te voi rasplati."

Nici aici nu scap de caini in calduri. Cel putin catelusul meu de acasa nu m-ar putea domina. Sunt sigur ca n-a mai fost deasupra...Ce-o mai face? Oare a mancat ceva? Oare ii este frig? Tusetul fals al lui Erwin ma scoate din transa materna care m-a prins dintr-o data. Ma incrunt si imi bag unghiile scurte in pielea labelor lui.

"Scuza-ma, scrie cumva pe fruntea mea curva personala? S-a intamplat o data, treci peste. Si...o sa-ti spun eu 'sefu' cand o'r zbura pisicile, prostule." Imi intorc capul in partea opusa buzelor lui, pentru ca nu cumva sa fiu prins iar in saruturile lui murdare.

"Stiu ca vrei la fel de mult ca si mine sa te fut pana vezi stele verzi din cauza placerii pe bancheta din spate a masinii asteia. Haide, poate-ti fac una cadou." Isi ridica mana mai sus pe pielea mea si imi strange gentil unul trintre sfarcuri intre doua degete.

"Bine, dar sa nu ma pui sa-ti fac oral ca ti-o rup si-ti dau cu ea in cap." Deschid usa masinii si intru primul, intinzandu-ma pe burta. "Intri o data sau astepti o invitatie speciala?"

Se urca si el langa mine in masina si inchide usa. Imi trage pantalonii mai jos, aplecandu-se in asa fel incat sa ii simt respiratia calda pe fesele mele. Imi strang" fundul si mi-l las mai jos imediat ce acesta se apropia cu gura de locul acela.

"Doar n-ai de gand sa faci aia..." spun, simtindu-l cum imi ridica fundul mai sus, fortat. "E atat de murdar...nu face asta!" Imi saruta una dintre fese, muscand dintr-o portiune mai sensibila de piele, facandu-ma sa scancesc si sa ma las moale sub acesta.

"Shh. Doar geme pentru mine si bucura-te de moment, o sa-ti placa la nebunie, stiu sigur. E minunat sa simti cum o limba calda iti intra in asa numitele locuri interzise." Imi apuca merisoarele moi in palme si le desface, impingandu-si usor limba in jos, tot mai adanc.

"Erwin.."

Imi ignora protestele si continua sa umezeasca locul cu limba, miscand-o ciudat de bine acolo pana cand se plictiseste de acea pozitie si ma intoarce pe spate, tinandu-mi picioarele suspendate in sus doar cu o mana. Fundul meu ii statea direct in fata si nu puteam vedea decat materialul pantalonilor. Continua sa ma chinuie cu limba, in timp ce doua dintre degetele lui lungi si groase se rasuceau in interiorul meu, facandu-ma sa imi dau capul pe spate.

"Da' fute-ma o data si lasa-ma cu astea, Eren!"

"Eren? Cine e Eren?"

"Eren? Voiam sa zic Erwin." Rad enervat de situatie si imi desfac picioarele mai mult, nu care cumva ca el sa creada ca ma domina in totalitate. Ma uit la fata lui curata si rostesc apasat: "Intra pana nu ma plictisesc."

Blondul aproba din cap si isi indreapta mainile spre cureaua pantalonilor, dandu-si pantalonii pana la mijlocul coapselor si lasandu-si mandria la vedere. Si-o freaca mandru cand observa ca ma holbez la ea. Si-o pozitioneaza la intrarea mea, iar eu ii fac semn ca poate sa intre. In momentul in care a intrat am tipat inconstent:

"EREN!"

Injur printre dinti, dar totusi ma linistesc ca Erwin era prea cuprins de ceea ce facea pentru a observa.

• • •

EREN

Cobor in graba scarile si ii sar in spatele mamutului cu par blond. Imi infasor mainile in jurul gatului lui, iar picioarele in jurul spatelui urias si bine facut.

"Iti presezi puța tare de mine, pustiule." Spune acesta serios, apucandu-ma de tricou si indepardandu-ma de el. Ma tinea suspendat in aer, iar tricoul incepea sa scoata un sunet de 'rupere'.

"Ai grija uriasule, e tricoul lui Levi." In urmatorul moment acesta primeste un pumn in gura de la Levi si cade la pamant. "Ha! Levi, esti uimi-..." dar acesta imi da si mie o palma. "Au! Asta pentru ce a fost?"

"Asta a fost pentru ca mi-ai umblat iar prin haine." Se scutura si imi mai da o palma, intorcandu-mi capul intr-o parte. "Asta e pentru ca nu ai sunat la politie si te-ai aruncat ca un mielusel in labele animalului astuia."

"Nu, eu m-am aruncat in spatele lui." Il corectez si imi frec obrazul lovit, razand ca un prost. Ochii mi se maresc atunci cand buzele lui moi fac contact cu obrazul meu rosu de la palmele primite.

"Iar asta e pentru ca ai fost adorabil atunci cand ai sarit ca un erou sa ma salvezi."

Dar cel mai mult m-a facut sa intepenesc zambetul lui dulceag. Nu m-am mai putut abtine si am sarit pe el, sarutandu-l nebuneste pe buze, lovindu-mi dintii de ai lui. Super, acum va crede ca nu stiu sa sarut calumea.

"Mai ai ceva de lucrat la sarut, Eren." Ma prinde de dupa gat si sopteste suav: "Deschide-ti gura." Mi-o deschid fara sa ezit iar acesta isi baga limba in ea, frecand-o ca un maestru peste a mea, facandu-ma sa-i gem in gura.




Dă-ți drumul în...|Ereri|Onde histórias criam vida. Descubra agora