Capitolul 3

1.1K 87 25
                                    

EREN

"Gata, gata! Nu mai da ca nu mai fac!" tip eu, prefacandu-ma ca plang, dar acesta continua sa ma loveasca cu palma la fund. Daca ma gandesc mai bine, era chiar excitant. Ma relaxez si ma las moale cu burta pe picioarele lui.

Fundul mi se ridica automat mai sus iar acesta ma loveste mai puternic, probabil inrosindu-mi-l. Imi intorc fata spre acesta, excitandu-ma si mai tare din cauza buzelor lui netede, probabil moi si dulci.

"Iti mai dai laba in patul meu, in hainele mele si in casa mea?" ma intreaba, dandu-mi alta palma puternica, facandu-ma sa icnesc. "E absolud dizgratios ca nici macar nu ti-ai cerut scuze ca mi-ai patat tricoul preferat de...de tine!"

"Ti-am patat tricoul de mine?" chicotesc. "Levi, te iubesc, dar, vorbesti ca un batranel. Ii se pune sperma, Levi, sperma." Ii dau un pupic pe nas si zambesc. "Si nu pot promite asa ceva, daca esti prin preajma sunt mai mereu tare, ca si acum." Spun, inchizandu-mi ochii si oftand.

"Atunci, data viitoare cand esti tare sa faci asta!" ma apuca de o ureche si ma trage cu el in baie, impingandu-ma sub dus. Ma priveste suparat si da drumul la apa rece, facandu-ma sa tip. "Nu stiai ca apa rece te scapa de erectie, Eren?"

Ador cand imi spune numele asa si nu ma alinta cu pramatie, scarba, nespalat sau mai stiu eu cum.

"Dupa ce ca m-ai lasat nemancat toata ziua, ma mai si speli cu apa rece, ha?" ii spun. Il apuc de esarfa si il trag langa mine, tinandu-l cat de tare pot eu. Il tin sub dus pana devine la fel de ud ca mine.

"Mori!" imi da o palma si iese de sub dus. "Nici sa nu incerci sa intri peste mine, nu am chef de abuzuri sexuale de la un parazit de casa." Se indreapta spre usa, dar inainte sa plece ii mai arunc niste vorbe murdare in spate.

"De ce nu vrei sa te schimbi de fata cu mine, ti-e frica cumva ca te violez daca te vad in pasarica goala, Levinthan?" dau din sprancene pervers si ma uit la sfacurile lui tari care se observau prin tricou, probabil din cauza ca facuse contact cu apa rece. Ce sensibile sunt!

Ma ignora si pleaca ud din cap pana in picioare din baie, trantind usa dupa el. E asa adorabil cand e nervos! Ce l-as mai manca. Hai sa va povestesc cauza palmelor luate de la el...
Pana la urma ii gasisem chiloteii, iar el m-a surprins dormind pe patul lui cu membrul in mana scos din boxeri si cu o pereche neagra pe fata, miroaseau a servetele de bebelusi...jur. Oftez si ies din dus, incepand sa ma dezbrac de haine. Cand treg pe langa dressing, usa era usor crapata. Parca numai de-al dracu' a lasat-o deschisa! Trag cu ochiul, iar ce imi atrage atentia este direct fundul acestuia, la dracu'...isi pune sosetele si e aplecat, prea aplecat. Sigur o face intentionat, cine isi pune mai intai sosetele?!

"Omg, e atat de roz." Soptesc, furisandu-ma in spatele lui. Ma apropii si il prind de solduri, tragandu-l cu fundul lui gol peste membrul meu tot gol. "Ah, Levi, ce cur ai in tine." Ma frec de el, pana ce acesta se ridica si imi da un cap in gura. "Auch!"

"Ba tu vrei o bataie calumea? Da-mi dracu' drumul!" se zbate, dar il prind in spate si il musc de pavilionul urechii, facandu-l sa stea linistit si sa se cutremure usor. "Gay prost."

"De ce nu vrei sa ma faci fericit? De ce nu vrei sa te fac fericit? Chiar asa de greu e sa-mi accepti dragostea mea de gay?" aproape ca ma bufnea plansul din cauza racelii lui, dar totusi era atat de cald in bratele mele.

Mi-am pus fruntea pe umarul lui si chiar am inceput sa plang, pana m-am enervat si i-am apucat penisul in mana. E prima data cand il ating, stiti vorba aia..."Lucrurile mari vin in pachete mici"? Ei bine da, e mare si sta in mana mea acum.

"Eren idiotule..." voia sa ma jigneasca, dar am inceput sa imi misc mana pe lungime lui, castigand cateva scancete, pe care incerca sa le ascunda muscandu-si degetele. Isi lasa capul pe spate, pe umarul meu si isi inchide ochii. "Continua."

"Serios? Pot sa o si sug daca..." incep eu sa zic fericit dar acesta ma calca pe picior.

"Nu te intinde."

Am continuat sa-mi misc mana peste membrul lui, care incepea sa se intareasca. Mi-am pus degetul mare peste deschizatura lui mica din varf, facandu-l pe Levi sa isi muste buza de jos. Il sarutam apasat pe gat iar cand tocmai voiam si eu sa ma frec un pic de fundul lui soneria ne face sa tresarim. Levi iese din imbratisarea mea si isi ia o pereche de boxeri.

"Hai mai, ce e cu graba asta...cand tocmai devenea frumos." Spun trist. "Doar n-ai de gand sa raspunzi la usa doar in boxeri, nu?" Imi strang pumnul de oftica, o sansa ca asta nu mai prind eu in veci.

"Continuam mai tarziu, dar nu promit nimic." Inainte sa iasa imi da un pupic de obraz iar eu cad in genunchi, sugandu-mi degetul usor umed cu care l-am atins pe 'capusor'.

"Asta...asta chiar s-a intamplat?" mi-am marit ochii si mi-am dat o palma. "TREBUIA SA-L STRANG MAI TARE, SIGUR M-A MINTIT CA VOM CONTINUA!"

Am luat un tricou si niste pantaloni scurti de la Levi, parand din priviri cam stramte. Boxeri nu am luat, cine stie ce imi mai face. Vreau sa vad cine e idiotul sau idioata care ne-a intrerupt momentul sexoromantic. Mi-am tras pantalonii pe mine si am coborat scarile in graba, facand ochii mari la orgia ce se desfasura in fata ochilor groaznica mei. Levi era pus la paman, cu o gorila cu par blond peste el, muscandu-i frumosul gat.

"Eren...suna la politie!" spune Levi, lovindu-l in cap cu piciorul pe blond, facandu-l sa se dea jos de pe el.










Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now