El 20, eu 14. Partea I.

773 66 41
                                    

Mai intai va povestesc legatura de sange dintre cei doi. Treaba sta asa...Levi e fratele mai mic al tatalui lui Eren, ceea ce il face pe Levi unchiul sau. (stiu ca in anime nu au nici o treaba, dar am vrut eu incest, oke?)

Acest capitol contine o discutie plictisitoare despre penisuri. Abia urmatorul va fi mai...🔞



Pe vremea cand mama lui Eren nu era o retardata si o betiva. Pe vremea cand tatal lui Eren era in viata. Pe vremea cand Levi si-o ardea cu minorii fara nici-o grija.

"Eren, imbraca-te frumoos! Azi socrii mei si fratele tatalui tau vor venii in vizita." Spune mama, plecand la fel cum a venit, grabita si gata-gata sa cada pe jos de emotie.

Sa ma imbrac frumos? Dar cand mai exact nu sunt eu imbracat frumos? Dand la o parte faptul ca acum stau in bermude albastre si fara chiloti pe mine... Sunt superb in fiecare zi cand trebuie sa ies din casa!

"Mosii imi vor invada casa si isi vor imprastia mirosul de naftalina peste tot. Iei. Si lasand asta la o parte...am un unchi?"

Casc puternic si ma dau jos din pat, mergand in patru labe prin chestiile ce erau aruncate pe podeaua mea. Sa ma bag la costum pentru vizita asta oare? Sau sa stau asa? Poate unchiul ala e dragut, cine mai stie...

"Neah...tot familionul asta e plin de mosi si de babe." (Parca-mi vine sa plang.)

Am coborat jos la parter somnoros, iar mama m-a luat in primire imediat pentru durerea in cot pe care o aveam pentru vizita aceea, pe cand ea se stresa atat de tare ca totul sa iasa perfect. M-a batut la cap o jumatate de ora pentru a a-mi lua macar un tricou pe mine, dar tot ce faceam eu era sa o ignor si sa-mi frec un mar verde in gura, drept periuta de dinti.

"Cine ma alege?!" Tip si eu, deja exasperat de crizele ei.

"Nu te alege nimeni, nici acum si nici alta data, daca tu continui sa umblii in puta goala prin casa asa...fara nici-o jena. Si lasa marul ala ca iti strica pofta de mancare." Mi l-a luat din mana si s-a repezit in bucatarie atunci cand ceasul cuptorului a inceput sa ticaie.

*Nu mai fac asta de doi ani!* Am vrut sa continui, insa soneria m-a facut sa o las balta, oricum imi raceam degeaba gura cu ea. Mama striga din bucatarie sa le deschid eu usa, iar cu cea mai mare sila am facut-o si pe aia. Intra intai bunica, care mi-a sarutat obrajii, lasandu-si balele pe minunata mea fata. Apoi bunicul, care m-a apucat de nas si mi l-a strans intre doua degete facandu-ma sa ma stramb...Apoi...UN INGER...de aproximativ 1.60 inaltime. Acesta doar a intrat si s-a asezat pe canapea, nezicand nimic.

"Buna." I-am soptit, dar nu m-a auzit, sau m-a ignorat pur si simplu. Sa-mi spuna cineva ca nu e mai scund decat mine ca mor!

Tata a coborat scarile voios, fredonand ceva. I-a sarutat mainile bunicii si a dat noroc cu bunicul. Pe tipul, de care cred ca m-am indragostit, doar l-a ciufulit si l-a sarutat apasat pe obraz.

"Hei Levi, esti la fel de incruntat ca intodeauna." A ras.

'Levi' si-a sters obrazul si s-a pus din nou pe canapea murmurand un :

"Salut."

"El e fi-miu, Eren." Mi-a facut semn sa vin si mi-a soptit in ureche : "E singur."

Cred ca obrajii mi-au devenit rosi la apropoul pervers al tatalui meu.

"Puteam sa ma prezint si singur." Am zis, asezandu-ma pe canapea langa acesta.

Brunetul mi-a intins mana dreapta, iar eu i-am acceptat gestul si am dat noroc cu el, zambind ca un prost, de parca cine stie ce mi-a dat sa tin in plama. Si-a retras palma atunci cand a vazut ca eu nu aveam de gand sa ii mai dau drumul, si si-a asezat-o pe spatarul canalelei, stand picior peste picior.

Toti ceilalti erau in bucatarie incercand sa faca un nu stiu ce din vanilie, tot ce se auzeau de acolo erau rasete si injuraturi, pe camd in sufragerie era o liniste mormantala, iar in incercarea de a face conversatie l-am intrebat incet cati ani are.

"Am 20."

Raspunsurile lui sunt atat de simple si seci incat ma excita. M-am dat mai aproape de el si mi-am pus fruntea pe in plama, bratul meu fiind peste al lui, pe spatele canapelei.

"Si cati centimetrii ai?" Am ras cu un ranjet pervers pe fata.

"Cati nu vei avea tu niciodata. Si da-te mai departe ca duhnesti a disperare. Ce crezi ca eu nu-mi dau seama de tonul pervers pe care il folosesti? Sau cu ce ochii excitati de uiti la mine?"

"Vai...piticul de 20 de ani...ce intelectual este." Am zis ironic, mangaindu-i coapsa aceea sexy. "Pe pariu ca-mi va creste mai mare ca a ta?" Am ras, urcandu-ma peste el dintr-o miscare.

"Nu sunt genul care si-o masoara, si nici nu am chef sa-i arat scula unui copil de gradinita care sta fara chiloti pe sub pantaloni."

"De unde stii? Asa experimentat esti?

"Erectia ta se simte mai proeminant prin pantaloni."

"Ups."

Nici nu stiu de la ce m-am excitat asa...probabil e vina discutiei despre scula mica a lui Levi, sau faptul ca mi-a prins soldurile in plame.

"O ai mica." Am zis. "Primul lucru pe care l-a facut tata de ziua mea de doispe ani a fost sa imi spuna..."Nu esti un barbat adevarat daca nu creste mai sus de 20" Esti fratele lui, ar trebui sa-mi spui acelasi lucru. Sau sa ma fi sarutat pe gura atunci cand ai intrat pe usa, nu-s casatorit, ai fi putut sa faci asta."

"Nu ma compara cu el. Ma vezi scund, si razi de asta, dar exista o vorba...cadourile mari vin in cutii mici, virginule."

Imi cer scuze pentru asta...dar chiar nu pot scoate altceva mai bun. Macar bucura-ti-va ca Levi bate apropouri ca are scula mare. Chiar imi pare rau...plm. :<

~Ne intoarcem in prezent~

"Era atat de sincer si de hazliu atunci...nu ii era frica sa vorbeasca despre scula lui...sau sa ma puna sa ii fac un oral cu parintii nostrii in casa." •Spoiler•

"Care este cauza mortii ei?" Am intrebat, cu ochii uscati de la atatea lacrimi.

"Supradoza." Mi-a atins umarul cu mana. "Imi pare sincer rau pentru mama dumneavoastra...era o femeie cu un suflet mare."

Era.

"Stiu."















Dă-ți drumul în...|Ereri|Where stories live. Discover now