Hoofdstuk 28

1.3K 64 0
                                    

Ik zat nu met de jongens op school te wachten op de bus die ondertussen al 10 minuten te laat is, dus ik zat wat van mijn chocolade reep te eten.

Conner: mag ik ook stukje.

Hij keek me aan met puppy ogen en hij deed een pruillipje, ik drukte de chocolade reep in zijn handen en hij drukte een kusje op mijn wang, na nog eens 10 minuten gewacht te hebben konden we eindelijk de bus in, ik ging naast Conner zitten en deed mijn oortjes in en legde mijn hoofd op zijn schouder, we zaten nog niet eens een half uurtje in de bus en ik was al in slaap gevallen.

~~~~~~
Na de bus reis

Ik was nog niet helemaal wakker maar ik hoorde wel een hoogst irritant persoon in mijn oor schreeuwen.

''Tessie wakker worden de we zijn er ''

Ik opende langsgaan mijn ogen maar ik kneep ze al snel dicht door het felle zonlicht wat in mijn ogen scheen, na een tijdje opende ik mijn ogen weer en wende dit keer snel aan het licht en liep een beetje slaapdronken de bus uit. Ik stapte verkeerd en viel uit de bus ik wachtte op de klap maar die kwam niet ik was opgevangen door Zayn, nou ik was eerlijk gezegd gewoon boven op hem gevallen en hij ving me op tijd op maar dat doet er niet toe. We gingen rond om de teamleider staan.

'' oké jongens en meisjes ik heb de sleutels van jullie huisjes waar jullie de komende 2 maanden zullen verblijven, jullie kunnen boodschappenlijsten opstellen en in het postvak doen en ze zullen zo snel mogelijk beantwoord worden, veel plezier!! ''

Ik liep naar de teamleider en ik pakte de sleutel aan, ik had huisje 7 ik liep de hele rij met huisjes af en kwam aan bij huisje 7, laat Zac er nog niet zijn laat hem er nog niet zijn, ik stak de sleutel in het sleutelgat en draaide hem om en gaf de deur een zetje, ik keek rond en zag dat Zac er nog niet was dus mijn gebeden waren gehoord. Ik liep meteen door naar de slaapkamers en ik zag dat er maar 1 tweepersoonsbed was. Are you freaking kidding me, als die leraren denken dat ik met Zac in een bed ga slapen dan hebben ze het mooi mis. Ik keek of het twee bedden waren die aan elkaar geschoven waren maar dat was dus niet het geval, dus toen heb ik een claim op het bed gezet en ik heb gewoon mijn spullen gedumpt in de kamer en ik ben op bed gaan liggen.
Ik hoorde wat gestommel en gepraat van beneden komen en de stemmen werden steeds harder en toen vloog de deur open.
Zac die keek eerst baar mij en toen naar het bed, hij kreeg echt een big ass grijns op zijn smoel.

Tess: ik heb al een claim op het bed gezet dus jij mag mooi op de bank slapen!!!

Zac: maar ik denk dat ik toch liever met jou slaap!!!

Tess: dacht het niet, jij gaat op de bank slapen.

Hij gooide zijn armen in de lucht als overgave en hij ging slenterend naar beneden met al zijn spullen, ik legde mijn spullen in mijn kast en ging naar beneden, ik hoorde Zac met iemand praten dus ik liep verder en zag dat hij Brian en Jack had uitgenodigd had om te komen gamen, ik rolde met mijn ogen en liep naar de koelkast en pakte een fles cola.
Ik rende de trap op en ik ging op mijn bed staan om het raam open te doen, ik klom door het raam het dak op en ik had een pakje sigaretten gepakt en de fles cola meegenomen, ik klom naar boven en ging zitten het was wel een mooi uitzicht want je keek net aan over de boomtoppen. Ik drukte de sigaret op mijn lippen en nam een trekje en blies een wolk rook uit.

'' hè jij daar ''

Ik keek op en keek recht in twee prachtige blauwe ogen van een jongen.

Tess: wat is er???

'' jou zocht ik ''

Tess: gast ik ken je niet eens ?!!?

'' van de voetbalclub, ik wilde je mooie ogen zien ''

Tess: wat is je naam???

'' James, en jij bent Tess toch ?? ''

Ik knikte en keerde me weer om en staarde voor me uit.

James: ga je me nu niet meer aankijken.

Ik had gedacht dat hij al weg was gegaan blijkbaar niet.

Tess: hoezo, en wat wil je eigenlijk van me???

James: ik wilde vragen of je mee ging met mij en mijn vrienden nar het meertje hier dicht bij???

Ik wreef even over mijn arm en knikte toen stilletjes.

Tess: wacht even ik moet mijn spullen pakken.

Hij knikte en ik klom door het raam weer naar binnen en ik trok mijn zwem kleding aan en liep met de fles cola nog in mijn hand naar buiten, Zac die bleek niet eens gemerkt te hebben dat ik weg ging.

Ik liep naar James toe en we liepen naar zijn huisje en ik hoorde wat geschreeuw wat ik eigenlijk wel grappig vond, hij gooide de deur open en het werd meteen stil en ze keken eerst naar James en toen naar mij.

'' zo zo James heeft weer een chickie aan de haak geslagen ''

Tess: als je dat maar uit je hoofd laat, want ik breek je.

Zei ik dreigend en ze keken me iets angstiger aan en ik liep bleef in de deuropening staan en ik wachtte tot zij ook hun spullen hadden gepakt.
Onderweg naar het neer was het stilletjes het was gewoon een pijnlijke stilte.
Ik voelde een hand over mijn arm gaan en ik trok heb geschrokken weg.

James: heb je jezelf gesneden??!!!

Ik keek hem even aan en keek voor me uit, hij deed het zelfde en toen we aankwamen sprong ik er meteen in en liet mezelf een beetje drijven en ik staarde naar de lucht die was veranderd in een mooie sterrenhemel, ik werd plots naar beneden getrokken onderwater en ik stikte bijna en ik dacht meteen terug aan het moment dat Thomas dat deed in het zwembad, ik wist uit de greep te komen en ik zwom naar de kant en sloeg een handdoek om me heen en gaf ze nog even oog contact en liep toen de weg terug naar de huisjes, ik ging naar binnen en Zac lag languit op de bank tv te kijken, hij wende zijn blik even af en keek me met een bezorgde blik aan, ik glimlachte flauw naar hem en ik liep door naar de badkamer, ik nam een korte maar warme douche en ik trok mijn pyjama aan en ging weer op het dak zitten met een sigaretje, ik dacht na over van alles en mijn hoofd kon voor mijn gevoel wel ontploffen op dit moment, Zac stak zijn hoofd door het raam.

Zac: kom je naar binnen straks vat je nog kou.

Ik knikte en ik gooide mijn sigaret naar beneden en klom weer naar binnen en ik sprong meteen me bed in en ik viel vrijwel meteen in slaap.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu