Hoofdstuk 31

1.4K 73 1
                                    

P.o.v. Tess

Ik schrok wakker en ik keek vrijwel meteen op de klok het was iets van 10 uur in de avond en de telefoon ging, ik keek op mijn mobiel en het was een anoniem nummer ik begon te twijfelen of ik wel zou op nemen maar ik wilde weten wie het was dus ik drukte op het groene icoontje en drukte de telefoon tegen mijn oor.

Tess: hallo met Tess Ashton.

" hè Tess, je spreekt met bram van het voetbal team, ik wilde even door geven dat je onze nieuwe spits bent "

Tess: echt waar dat is geweldig !!!

" je kan na dat kamp van je eigenlijk meteen komen trainen dus dan zie ik je dan "

Tess: oké is goed doei!!!!

Ik hing op en begon te springen van geluk, ik stopte meteen toen ik zag dat Zac nog lag te slapen, dus ik kroop weer tegen hem aan en ik viel in slaap.

~~~~~~~
De volgende morgen

Ik werd wakker op de bank en ik had het een beetje koud maar dat kwam omdat Zac niet meer bij me lag, ik keek even om me heen en zag hem met een keuken schort om een eitje bakken, ik vond het er wel schattig uit zien dus ik pakte stiekem mijn mobiel en er kwam een fel licht bij de camera vandaan, shit de flitser staat aan, Zac die keek meteen op en ik kon nog net een foto maken.

Zac: Tess ik weet dat ik aan trekkelijk ben maar dan hoef je toch geen foto te maken??!!

Tess: daar is meneer ego weer hoor!!

Ik moest grinniken en ging recht op zitten, en ik scrolde even door mijn insta en toen schoot het me te binnen dat ik gister dat telefoontje had gehad, dus ik begon luid te schreeuwen en ik rende naar Zac toe.

Zac: Jezus Tess waarom schreeuw je!!!

Tess: ik ben gister gebeld door het voetbal team en ik ben nu hun spits!!!!

Zac: ik ben echt blij voor je tessie!!!

Hij omhelsde me en hij tilde me een beetje op en ik sloeg mijn benen om zijn middel en hij zette me op het keukeneiland en hij ging tussen mijn benen staan en hij drukte zijn lippen op de mijne. Hij legde zijn handen op mijn heupen en ik legde mijn handen in zijn haar en trok er zachtjes aan waardoor er een zachte kreun zijn mond verliet, de deur van ons huisje ging open maar Zac en ik hadden dat niet gemerkt dus we waren nog aan het zoenen.

" ugmmm "

We keken beiden geschrokken op en we keken meteen naar de persoon die in de deuropening stond, het was James die ons met een geïrriteerde blik aan keek.

James: ik wilde nog sorry zeggen van gisteren Tess, maar ik verbrak zo te zien je momentje.

Ik deed mijn mond al open om iets te zeggen maar Zac was me voor.

Zac: dat doe je inderdaad want volgens mij heb je nog nooit gehoord van kloppen!!!!

Hij keek boos naar Zac en hij smeet de deur dicht en je hoorde hem stampend weg lopen.

Zac: oké waar waren we.

Tess: op het moment dat jij doorhad dat je eitjes aanbranden!!

Zijn ogen werden groot en hij schoot meteen naar de pan en deed het fornuis uit en legde snel de eitjes op een bord, ze waren licht bruin gekleurd doordat ze iets te lang in de pan hadden gelegen.

Zac: een ontbijtje voor mijn prinsesje.

Hij gaf me een bord waar twee geroosterde broodjes oplagen en een eitje, ik glimlachte en gaf hem een klein kusje op zijn mond en ging op de bank zitten en ik gebaarde naar Zac dat hij naast me moest zitten. De bank zakte in naast me en we aten rustig ons ontbijt op, ik zette mijn bord in de keuken en rende de badkamer in, ik kleedde me om en bracht mijn haar in model en liep weer naar beneden en ik zag dat Zac enkel in zijn boxer stond met een shirt in zijn handen.

Zac: bevalt het uitzicht je!??!!

Tess: misschien.

Zac: misschien, ik weet het wel zeker.

Ik draaide me om en wachtte tot hij zei dat ik weer mocht kijken maar dat deed hij niet want ik voelde twee handen op mij heupen en ik voelde zijn adem in mijn nek, ik keerde me en keek hem recht aan en kuste hem vol op de mond en trok terug en liep het huisje uit. Ik ging op het bankje zitten en even later kwam er een docent naast me zitten.

" gaat alles goed tussen jou en Zac "

Ik keek hem verrast aan want waarom wilde hij dat weten.

Tess: ja, maar waarom vraagt u dat???

" nou James heeft mij verteld dat jullie enorme ruzie hadden omdat Zac je wilde betasten "

Tess: heeft hij dat gezegd, Jezus wat een asshole zeg!!

De docent keek boos naar me omdat ik schold maar ik trok me er niks van aan en ik stroopte mijn mouwen op en stond op.

" wat ga je doen Tess!! "

Tess: even een hartig woordje spreken met James!!!

Hij keek me met grote ogen aan en ik liep weg, ik klopte aan bij het huisje van James en hij deed open, ik greep hem bij zijn kraag en duwde hem tegen de muur.

Tess: als jij je jaloersheid niet bedwang kan houden dan lijd je heel veel pijn op de plek waar de zon niet schijnt!!!!

Hij knikte angstig en ik duwde hem naar achter en ik liep boos naar de docente.

Tess: ik snap niet hoe u zo'n stom verhaal kan geloven echt hoor waar heeft u uw diploma gehaald zeg!!!!

Hij opende zijn mond om iets te zeggen maar dat deed hij niet, ik liep nog bozer dan dat ik al was naar mijn huisje en ik pakte een pakje sigaretten en liep naar de dikke boom en ging er tegen aan zitten, de docente keek me boos aan en ik keek hem nog bozer aan, ik drukte de sigaret op mijn lippen en blies een rook wolk uit. Na een tijdje kwam Zac het huisje uit gerend en knielde bij me naar en sloeg de sigaret uit mijn handen.

Zac: ik heb gehoord wat er gebeurt is!!

Tess: oké.

Hij gaf me een knuffel en ik zag de docent zijn ogen groter worden, ik vond het wel een grappig gezicht dus ik legde mijn handen op Zac zijn wangen en drukte mijn lippen op de zijne en ik zag in mijn ooghoeken de docent op staan en weglopen.

Zac: en waar heb ik dit aan te danken??

Tess: ik zag de docent staren en je gaf me een knuffel en zijn ogen werden groot en dat vond ik grappig.

Zac: en dan kus je me.

Tess: ja!!

Zac trok me overeind en ik stond nu tegen hem aan, hij kuste me en trok terug en liep samen met mij naar het huisje. We hebben de hele middag films gekeken en het waren vooral lach films dus we lagen de hele middag wel dubbel van het lachen.

P.o.v. Zac

Tess haar lach is gewoon zo aanstekelijk het is wel jammer dat je haar mooie lach niet elke dag zou kunnen horen want zo vaak lacht ze nou weer niet, ze glimlacht wel vaker maar dat is het ook. Maat ik weet nog niet zeker of ze iets voor me voelt want bij mij is dat gevoel wel sterker geworden, want ik krijg geen vlinders in mijn buik maar gewoon de hele dierentuin. Ik ga het denk gewoon vragen.

Zac: uhmm Tess.

Tess: ja wat is er???

Zac: ik wilde vragen of je iets voelt voor mij???

Tess die keek even naar de grond en ze kreeg lichte blosjes op haar wangen, ze knikte hevig heen en weer.

Tess: ja Zac ik ben verliefd op je!!!

Zac: dat is mooi want ik ook op jou.

Ze keek verrast op en ze gaf me een knuffel, ik sloeg meteen mijn arm om haar heen ze kroop daardoor dichter tegen me aan en ik voelde haar adem in mijn nek waardoor ik kippenvel kreeg. Ze lachte en ze legde haar hoofd op mijn borst en ze sloot haar ogen. Ik werd rustiger van haar ademhaling die ik voelde, ik gooide een deken over mij en Tess en ik sloot ook mijn ogen.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu