H2, 12

1.2K 55 3
                                    

Ik word wakker van geschreeuw dus ik zit meteen recht op en ik loop strompelend naar de badkamer en kleed me snel om en laat mijn haar warrig zitten, ik eeg snel een kom yoghurt en ik gris mijn tas uit mijn kamer en ik sleep Bo mee aan haar rugzak naar buiten, een frisse ochtend wind komt ons te gemoed en we lopen samen naar school, we worden zoals gewoonlijk raar aan gekeken. Ik en Bo lopen gapend naar het bankje en gaan er op liggen. Jace en Kian komen naar ons toe gelopen en ze kijken ons lachend aan.

Jace: zware nacht het gehad.

Tess: Ughh ik ben zo moeeeee.

Bo: me toooo.

We geven elkaar een zwakke high five en beginnen te lachen.

Kian: jullie kunnen niet een keertje normaal doen.

Tess: yup zo zijn we.

De bel gaat en we lopen samen naar de les, we hebben muziek en de leraar is altijd wel chagrijnig.

" we gaan onze ingestudeerde liedjes voor de klas zingen, het eerste koppel kom maar naar voren Tess en Jace "

We lopen beide mokkend naar voren en beginnen ons lied, als we klaar zijn kijkt de docent ons verveeld aan en schrijft een 7 op en we mogen weer zitten. Dat bedoel ik dus chagrijnig. Niet dat een 7 slecht is maar ik had wat hoger verwacht, ik klink nu echt als een nerd of zoiets. Als iedereen geweest is met de liedjes mogen we gaan, Bo en ik rennen naar onze kluisjes en halen onze gym spullen eruit, we hebben weer eens buitengym dus dan zullen al die pedo jongens naar je gaan staren. Bo en ik zijn omgekleed en we lopen naar het veld, ik zie langs de kant lijn mijn jongens staan en Bo kijkt ook al zo verrast.

Tess: wat doen jullie hier??

Zayn: je rooster lag op de grond dus we dachten laten we naar een sportende Tess gaan kijken.

Tess: super fijn.

Bo die rende met de kaasschaaf het veld op maar hij werd meteen afgepakt. Ze kwam sloffend naar me toe en ze werd plots heel vrolijk en ze zette haar grijns op.

Tess: wat ben je van plan.

Bo: Plopkoek op de gymleraar.

Tess: jaaaaa geweldig idee.

Bo: ik wil zijn autobanden lek prikken.

Tess: doen we na school.

Bo: Oki

We lopen verder maar ik word gestopt doordat ik vast word gepakt.

Tess: wie is dit en wilt diegene me los laten.

Ik kan me niet omdraaien dus moest ik het maar gaan vragen maar diegene gaf geen antwoord, ik gaf een schop naar achter en die belande in zijn kruis, hij begon te kreunen en liet me los.

Tess: Jace waarom zei je niks.

Jace: je moest het raden.

Tess: heb ik nu toch gedaan.

Jace: ik wil er een kusje op.

Tess: ja dag doe het zelf maar.

Ik gaf hem een duwtje waardoor hij om viel, ik begon te lachen en ik zag al dat Jace heel iets anders van plan was, ik keek vluchtig om me heen en ik bleef kijken naar mijn vader die ook aan de kant lijn stond, echt geweldig.

Jace: ik zou maar gaan rennen moppie.

Ik voelde een rilling over mijn rug lopen en ik en Bo keken elkaar kort aan en rende snel weg, ik hoorde de voetstappen achter me dichter bij komen en ik probeerde sneller te gaan maar ik werd vast gegrepen aan mijn heupen.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu