H2, 6

1.2K 53 13
                                    

P.o.v. Zac

Sinds Tess weg is ben ik steeds meer meisjes gaan gebruiken, ik mis haar heel erg, waarom omdat ik nog van haar houd maar zei vind me een grote klootzak wat ook klopt want ik heb het gewoon via app uit gemaakt en dan word Tess strijdlustig en gaat ze wraak nemen op je en die wraak heb ik ook gekregen. Ik zie Tess soms nog op Skype als ze met Conner aan het bellen is maar ik vraag me dus af wie die jongen was die achter haar zat, Jezus wat ben ik toch weer aan het zeiken, Tess zal vast wel weer iemand anders hebben gevonden of zo die is mij allang vergeten maar ik haar niet ze blijft in mijn gedachtes rond dwalen. Weet je wat ik ga doen ik ga haar opzoeken in new York en dan kan ik misschien uitvogelen waar ze is want ik weet wel waar ze op school zit want dat heeft ze me dus  gezegd toen we nog een stel waren. Ik pak snel mijn computer en bestel een ticket naar new York, de vlucht vertrekt vanavond rond 10 uur het is nu 9 uur dus als ik snel ben dan red ik het nog, ik ren snel naar boven en gooi snel wat spullen in mijn koffer en ik loop naar mijn auto en dump mijn koffer in de achterbak en ik rijd weg op naar het vliegveld, daar aangekomen pak ik snel mijn koffer en stap in de rij, na enkele controles gehad te hebben zit ik dan eindelijk in het vliegtuig. Ik doe mijn oortjes in en ik laat mijn hoofd op de stoel leunen en ik val langzaam in slaap. Na een paar uur galmt er een irritante vrouwe stem door de luidsprekers.

" we gaan zo landen uw gordels graag vast maken en veel plezier in new York "

Ik maak zuchtend mijn gordel vast en binnen enkele minuten zijn we weer op de begane grond, ik pak mijn koffer van de band en ik stap een taxi in en ik word afgezet bij een hotel dicht in de buurt van Tess haar school en ik check in en loop mijn kamer binnen, ik gooi mijn koffer op de grond en trek snel
Mijn schoenen uit en ik check nog even social media en ik zie dat er op zondag een festival is dus ik ga daar dus even kijken. Het is vandaag vrijdag dus ik heb ongeveer 2 dagen om Tess te vinden en als ik haar dan nog niet gevonden heb dan Skip ik de week school gewoon en blijf ik door zoeken want ik moet haar echt weer in levende lijve zien. Ik weet dat dit er echt heel stalkerig uit ziet maar ik moet haar gewoon zien. Ik leg mijn mobiel aan de lader en ik spring het bed in en val vrijwel meteen in slaap.

P.o.v. Tess

Jace is al in slaap gevallen en ik begin ook die kant op te gaan, ik sluit mijn ogen en val in slaap op Jace zijn schouder.

~~~~
De volgende morgen open ik langzaam mijn ogen en ik lig met mijn hoofd op Jace die nog aan het slapen is, ik sta op en ik loop de keuken in en pak snel een broodje en prop het in mijn mond en ik pak mijn kleding (zie media)
Ik loop de badkamer in en neem een korte douche en kleed me snel om en ga op mijn bed zitten en pak mijn mobiel van het nachtkastje en begin wat door mijn berichten te scrollen en ik stop bij een onbekend nummer, het bericht is ongeveer 1 minuut geleden verstuurd.

" goede morgen moppie "

Oké dat is Jace hij is dus wakker, ik wil weten hoe hij aan mijn nummer komt. Ik val van mijn bed en sta meteen op en ren de woonkamer in waar Jace in de zetel zit op zijn mobiel.

Tess: hoe kom je aan mijn nummer???

Jace: ik heb zo'n mijn mensen.

Tess: wie was het.

Jace: je broer.

Tess: wat een klootzak.

Ik gooi een kussen naar zijn hoofd en ga op de bank zitten.

Tess: wat gaan we vandaag doen???

Jace: we kunnen nog gaan oefenen voor ons duet want op zondag is het festival.

Tess: is goed.

Jace: we oefenen bij mij thuis in de danszaal.

Tess: dat had ik kunnen verwachten.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu