Hoofdstuk 32

1.4K 67 1
                                    

P.o.v.  Tess

Oké ik ben dus vroeg wakker het is iets van 5 uur in de morgen en ik ben echt helemaal aan het piekeren over het gesprek van gisteravond, ik ben nooit echt goed geweest in iemand de liefde verklaren en vooral niet aan iemand waar je eerst oorlog mee had.
Ik weet het gewoon echt niet ik ben nu zo in de war, waarom zou Zac op mij verliefd zijn na al die dingen die ik bij hem gegaan heb en wat nog de grootste vraag is waarom ben ik op hem verliefd want hij heeft ook wel flink wat dingen bij mij geflikt en misschien liggen haat en liefde toch iets dichter bij elkaar dan je denkt want ik had dit eigenlijk niet verwacht dat het zo zou lopen en wat zou Conner hier van vinden want hij is gewoon mijn beste vriend en ik kan alles bij hem kwijt en ik weet niet echt of hij dit nou leuk moet vinden.

Zac: waar denk je aan???

Ik schrok wakker uit mijn gedachtes en keek Zac aan en er kwam een glimlach op mijn gezicht en ik ging weer bij hem liggen.

Tess: ik dacht over dingen die jij niet hoeft te weten.

Zac: dus je dacht aan mij??

Tess: heel heel heel misschien wel.

Hij knikte en ik kroop weer tegen hem aan en viel in slaap.

~~~~~
Paar uur later

Ik werd wakker en ik lag op de borst van Zac die nog vredig lag te slapen, voor even dan want dat ga ik mooi even verstoren. Ik sloop voorzichtig naar de keuken en pakte 2 pannen en ging op het keukeneiland zitten, ik sloeg ze een paar keer hard tegen elkaar en Zac die schrok wakker en keek verrassend snel mijn kant op, een grijns sierde zijn lippen en hij liep naar me toe maar ik was hem voor en ik rende langs hem heen naar boven, ik sprong op het bed en verstopte me onder de dekens, ik hoorde de deur open gaan en er volgde voetstappen en die stopte bij het bed, ik voelde mijn hart slag wat sneller gaan en toen schoot de deken van me af.

Zac: gevonden!!!

Hij ging op me zitten en begon me te kietelen op mijn buik, hij weet dat ik daar niet tegen kan dus ik was ook idioot om me heen aan het slaan, op een gegeven moment pakte hij mijn polsen en drukte ze in het matras, hij ging boven me hangen en drukte zijn lippen op de mijne en zijn grip om zijn polsen werd losser en ik trok ze weg en ik prikte in zijn zij en er kwam een piepje uit zijn mond en ik duwde hem om en ik rende de kamer uit en  ik rende het plein op naar buiten, ik hoorde Zac achter me schreeuwen en ik zag dat docenten en ook leerlingen ons raar aan keken, ik werd vast gepakt aan mijn heupen en ik werd op getild.

Zac: dacht je weg te rennen tessie??!!

Tess: ik dacht het niet ik deed het gewoon!!

Ik sloeg mijn benen om zijn middel en hij legde zijn handen op mijn heupen, ik hoorde een van de docenten naar ons roepen.

" zo te zien vind je het niet heel erg dat je met Zac in een huisje zit "

Ik moest lachen en Zac die legde zijn hand op mijn wang zodat ik hem aan keek, ik zag een mooie glinstering in zijn ogen een glinstering die ik nog nooit eerder heb gezien. Ik drukte mijn lippen op de zijne en om ons heen begonnen de docenten te joelen, ik keek naar de docenten ze hadden een grijns op hun gezichten en ik moest glimlachen, Zac die liep met mij naar het huisje en hij legde me op de bank en ging boven me hangen, hij liet een spoor van kusje achter in mijn nek en ik voelde hem glimlachen tegen mijn huid.

Zac: wil jij lieve Tess mijn vriendin zijn???

Tess: ja dat wil ik!!!

Hij drukte zijn lippen weer op de mijne en trok terug en liep naar de keuken en schonk cola in en gaf het aan mij, hij kwam naast me zitten en we dronken in stilte onze cola op.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu