H2, 18

1.1K 52 22
                                    

Ik voel dat Stefan met mijn haar aan het kloten is en dat hij soms over mijn wangen streelt met zijn vingers. Ik open mijn ogen en kijk naar Stefan die zich geconcentreerd op mijn haren focust. Ik tik op zijn neus en hij kijkt met een glimlach naar me. Ik rol van de bank en ga er naast staan.

Tess: jeetje ik snap wel waarom ik boven op je sliep, je neemt zowat de hele bank in met dat brede lichaam van je.

Stefan: zeg nou niet dat je het niet fijn vond liggen.

Tess: misschien.

Ik word aan mijn heupen vast gegrepen en ik lig weer op zijn borst.

Stefan: en nu eerlijk prinses.

Tess: je ligt beter dan mijn eigen bed.

Stefan: dan moet ik maar blijven.

Tess: wacht ik moet nog naar school.

Ik geef mezelf een facepalm en ik rende kamer uit, ik hoor Stefan achter me aan lopen en ik word opgetild en weer op de bank neer gelegd.

Stefan: zeg nou niet dat je plots naar school wilt.

Tess: Nope

Hij gaat boven me hangen en geeft een kusje op mijn neus. Hij kleed zich weer om in zijn pak en ik doe mijn kleding ook aan.

Tess: waar ga je naar toe.

Stefan: ik moet naar huis, mijn oom en tante zijn daar met hun nichtje en ik heb een etentje met hen.

Tess: bij jou thuis??

Stefan: ja.

Tess: mag ik meeeeeeee!!!

Hij zucht en knikt dan, ik trek mijn schoenen al lopend aan en val op de grond. Stefan tilt me op en ik ga weer verder met hinkelen naar de deur.
Ik hoor Stefan lachen en ik trek snel mijn jas uit en ik pak Stefan zijn hand en we lopen het gebouw uit, Stefan houd de deur van zijn auto open zodat ik kan instappen, als ik zit loopt Stefan naar de andere kant en stapt ook in en rijd weg.

We rijden het pad op waar achter een gigantisch huis ligt, ik ben niet heel erg onder de indruk maar het is wel echt giga dus ik kan lekker door het huis rennen. Stefan pakt mijn hand en sleurt me mee naar binnen, in de woonkamer zitten mensen die netjes zijn gekleed en ze praten met Howard, Er zit bij de oom van Stefan een klein meisje van ongeveer 5 op zijn schoot en ze heeft een jurkje aan.

Kijk dat vind ik dus echt stom waarom zou je dat kind nou een belachelijk lelijk jurkje aan doen, ben ik even blij dat als je ouder bent je zelf je kleding mag uitzoeken anders had ik nu waarschijnlijk nog steeds met belachelijke jurkjes rond gelopen.

Ik geef ze netjes een hand en ze geven me een afkeurende blik. Ik glimlach naar Howard en geef hem een high five. En loop samen met Stefan naar de keuken en hij geeft me een knuffel, ik verstijf even maar sla dan ook mijn armen om hem heen.

Stefan: als je hier niet meer wilt zijn dan moet je het zeggen.

Tess: is goed, en anders ga ik door het huis rennen.

Stefan: kleine sukkel dat je bent, je gaat waarschijnlijk struikelen.

Het kleine meisje komt naar ons toe gelopen en trekt aan Stefan zijn broek.

" wil je met me spelen Stefan "

Hij kijkt me aan met een smekende blik en ik geef hem een zetje en hij loopt sloffend achter haar aan en gaat naast haar zitten en speelt mee met haar poppen. Ik maak een foto en schiet in de lach omdat Stefan zo chagrijnig kijkt. Ik stuur hem door naar Bo en zet eronder dat hij een softie is. Howard komt vrolijk naar me toe gelopen snik laat de foto zien en hij begint hard te lachen waardoor Stefan ons nog chagrijniger aan kijkt. Howard zet het eten op tafel en het ziet er chique uit, Stefan kijkt geamuseerd naar me terwijl ik een vies gezicht trek want ik haat aardappelen, ik bel dat er een pizza moet komen en ga dan gewoon aan tafel zitten. Stefan schept aardappelen en groentes op snik kijk er vies naar en begin er in te prikken, Stefan blijkt het te merken en lacht naar me, als de bel gaat wilt Stefan op staan maar ik ben hem voor en ren naar de deur en open hem en neem de pizza aan geef het geld en gooi de deur met een zwaai dicht en ik blijf stil staan als Stefan me lachend aan kijkt.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu