Hoofdstuk 37

1.4K 61 5
                                    

Het is momenteel avond en ik ben me samen met Lisa angst klaar maken voor het feest wat Zac geeft, hij is jarig en geeft een super grote fuif en ik wil dat natuurlijk niet missen. Ik stap samen met Lisa in de auto van Zayn, ik mag eigenlijk niet aan zijn geliefde auto zitten maar ik heb gewoon schijt. Ik reed naar de villa en er stonden al veel auto's voor zijn huis, ik parkeerde hem net om de hoek van het huis en liep samen met Lisa naar de villa, je hoorde de muziek al hard door de buurt galmen en je zag veel dronken mensen door de tuin lopen en door de woonkamer dansen, ik liep door de hal en Lisa hield mijn hand stevig vast want ze was nog nooit echt op een fuif geweest want ze is een soort van neefje maar ze is mijn beste vriendin en niets kan daar verandering in brengen. Ik sleepte haar mee naar de bar en ik gaf haar een shotje.

Lisa: Tess ik drink niet!!

Tess: neem er anders gewoon eentje en als je dan niet hoeft dan neem je gewoon water of zo!!

Ze knikte en ze gooide het shotje in een keer naar achter, ik deed het zelfde en bestelde nog een shotje voor mezelf en ik draaide me om maar Lisa stond niet meer op haar plaats ik keek naar de dansende mensen en ik zag Lisa met een vreemde jongen dansen. Hij had bruin wild haar en groen ogen, Lisa leek het naar har zin te hebben en dat vond ik fijn voor haar. Ik liep door de dansende mensen op zoek naar Zac, ik zag hem zitten op de bank met een meisje op zijn schoot, wacht wat een vreemd meisje op zijn schoot verdomme wat doet hij nou weer.
Hij pakte haar kin vast en kuste haar op de mond, ik stond geshockeerd te kijken en Zac trok terug en grijnsde naar haar, hij wende zijn blik af en zag me woedend naar hem kijken, in zijn blik zag ik dat hij er gewoon geen spijt van had, hij drukte nogmaals zijn lippen op de hare en ik keerde me om en liep naar Lisa en zei dat ik naar huis ging ze vond het goed want die jongen zou haar thuis brengen, ik liep boos naar de auto en reed terug naar het internaat, ik gooide de deur van de auto hard dicht en deed hem op slot en ik liep stampend naar mijn kamer, de jongens waren niet gegaan want ze hadden nog steeds een schijt hekel aan Zac, ik liep boos naar mijn bed en ging zitten en sloeg mijn armen over elkaar.
Conner kwam naast me zitten en sloeg een arm om me heen.

Conner: wat is er gebeurd kleintje??

Tess: Zac zoende met een ander meisje en in plaats dat hij spijt had, kuste hij haar nog een keer en ik ben toen weg gegaan.

Conner: wat een klootzak.

Tess: sla hem alsjeblieft in elkaar of zo.

Hij grinnikte en schudde met zijn hoofd hij ging weer op de bank zitten en ik trok mijn oversized trui aan en pakte wat chips en cola en ging weer op bed zitten en zette mijn mobiel voor me neer en ging een film kijken.
De meeste meisjes zouden nu helemaal in tranen uitbarstte maar sinds dat gedoe met Thomas heb ik mezelf gezworen om nooit meer te huilen om een jongen die me kwets, natuurlijk ben ik wel verdrietig en mijn hart is gebroken maar je zou het niet zo snel aan me zien dat ik dat ben want ik verstop het gewoon en schenk er geen aandacht aan. Ik keek rustig mijn film af en zette een Disney film op, inderdaad een Disney film daar word ik gewoon vrolijk van dus laat me gewoon. Ik zat Frozen te kijken en ik moest steeds lachen om de domheid van Olaf. Toen de film af was ging ik slapen want morgen hadden we weer school. Ik sloot mijn ogen en viel meteen in slaap.

~~~~~~
Ik hoorde de wekker afgaan maar ik hield mijn ogen dicht want ik had totaal geen zin in school niet omdat Zac daar zal zijn maar gewoon omdat ik mijn leraren niet mag en omdat ik het na blijf uur heb geskipt dus nu mag ik 2 uur na komen echt geweldig, hoor je de sarcasme. Ik werd aan mijn schouder ruw door elkaar geschud en ik opende mijn ogen en keek nep boos naar Conner die me lachend aan keek.

Conner: wakker worden schone slaapster.

Ik kreunde en ik rolde uit bed en lag op de grond met de dekens en mijn kussen, er kwam een frisse ochtend wind mijn lichaam te gemoed want Conner had mijn deken en mijn kussen weg getrokken.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu