Hoofdstuk 42

1.4K 53 4
                                    

Ik hoorde van binnen een tingelend geluid komen en ik stond meteen op en rende naar mijn mobiel en ik keek naar het bericht wat er stond, het was van mijn ouders.

We komen morgen rond een uur.

Ik zuchtte en legde mijn mobiel weer neer en ik leunde tegen het keukeneiland, Zac kwam binnen lopen en hij ging voor me staan.

Zac: wat is er prinses.

Tess: mijn ouders komen morgen.

Zac: moet ik mee??

Tess: nee hoeft niet ik bel wel als ik je nodig heb.

Zac: is goed liefje.

Ik knuffelde hem en we liepen naar buiten.

Tess: oké mensies morgen komen mijn ouders en ik wil dat jullie gewoon in de kamer blijven of ergens anders heen gaan want ik wil dit zelf even oplossen met mijn ouders.

Ze knikte en ze gingen weer verder met waar ze mee bezig waren en Zac en ik gingen weer op het gras liggen.
De avond verstreek en het werd frisser buiten en we hebben net afscheid genomen van Zac, Brian en Jack en ik loop nu met mijn lieve jongens over straat naar het internaat, daar aan gekomen laat ik mezelf op bed vallen en ik val meteen in slaap.

~~~~
Ik word wakker door het felle zon licht wat door de gordijnen schijnt en ik sta vrolijk op en ik stap onder de douche en kleed mezelf om en eet snel wat en ik pak mijn voetbal spullen en ik loop nu richting het voetbal veld, maar ik heb het gevoel dat ik gevolgd word dus ik draai me om en kijk recht in het boze gezicht van Jonas.

Tess: oké wat moet je van me want ik kan niet eens normaal over straat lopen en je volgt me al.

Jonas: jij gaat met mij mee naar huis.

Tess: dacht het niet, doei Jonas.

Ik draai me om en ik loop het veld op en begin mezelf op te warmen en ik loop naar mijn team en we beginnen al snel met de training, na 2 uur intens getraind te hebben ga ik me omkleden en ik loop weer rustig naar het internaat, ik kijk op de klok en ik zie dat ik nog een uur heb voordat mijn ouders komen. Jonas heeft de hele voetbal training staan kijken en sommige van mijn team vroegen of het mijn vriendje was en toen sloeg ik ze op hun hoofden. Ik zit nu buiten op het plein te roken en ik heb nog een kwartier voor dat ze er zijn. Ik gooi mijn sigaret in het gras en ik ga even mijn insta checken, ik zie een foto van Zac en mij liggend in de tuin dus die zal een van de jongens wel stiekem gemaakt hebben. Ik stel hem in als achtergrond en ik glimlach als ik er naar kijk. Ik zie in mijn ooghoeken een auto parkeren en een man en vrouw uitstappen. Ze lopen het terrein op en ze gaan op het bankje zitten en ik schuif echt iets van een meter op en ik duw mijn mobiel in mijn zak en ik ga op het gras zitten en ik kijk mijn ouders verwachtingsvol aan.

Tess: wat is de rede dat jullie komen.

Ik sla mijn armen over elkaar en kijk ze een beetje bozig aan. Mijn moeder begint te praten.

Mam: we kwamen kijken of alles goed ging met je cijfers op school want we hebben telefoontjes gehad waarin gezegd is dat jij leraren uitscheld en dat je sommige lessen mist.

Tess: daar heb je gelijk in.

Pap: IK WIL DIT SOORT TELEFOONTJES NIET MEER KRIJGEN WANT ANDERS!!!

Tess: dan neem je toch gewoon niet op dan krijg je ze ook niet.

Zeg ik koppig en ik krijg een boze blik van mijn ouders, ik zie in mijn ooghoeken 3 mannen in pak het terrein oplopen en ik kijk op en ik zie de grompot familie, ze stellen zich netjes voor aan mijn ouders en gaan naast hen zitten op het bankje.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu