H2, 10

1.1K 47 17
                                    

Ik krijg nog steeds geen enkel woord uit mijn keel en ik zou ook weten wat ik moet zeggen.

Zac: wil je dat ik bij je blijf ???

Ik knik nog eens en hij kruipt onder mijn dekens en hij houd ze omhoog, ik kruip er bij en Zac slaat zijn armen om me heen en ik nestel me tegen zijn warme lichaam, hij geeft een kus op mijn voorhoofd en ik val in slaap.

~
" ze zijn zo cute "

" waarom liggen ze samen"

Dit hoor ik dus al een paar minuten lang en ik ben er wakker door geworden, ik draai me om en kijk de jongens en Bo boos aan.

Tess: ik lag nog te slapen maar jullie moeten dat verpesten.

Zayn: hebben we je leuke moment verpest.

Tess: ja want ik wil gewoon verder slapen.

Zayn: je weet welk moment ik bedoel.

Tess: ugghh ja dat weet ik.

Ik probeer me uit Zac zijn grip te verlossen maar dat lukt niet.
Ik tik tegen zijn hoofd en hij begint zacht te kreunen.

Tess: wakker worden ik wil me opfrissen.

Zac: ik lag wel lekker.

Zegt hij met een schorre ochtend stem. Ik wurm mezelf los en gris snel wat kleding mee de badkamer in en ik doe de deur op slot, ik zet de kraan aan en stap onder de warme kraan. Ik begin als een idioot te gillen als het water plots koud word. Ik doe een handdoek om en gooi de badkamer deur open en ik zie Zac grijnzend naar me kijken.

Zac: je wilde je toch opfrissen.

Tess: klootzak.

Ik gooi het dichtstbijzijnde kussen naar zijn hoofd en loop de badkamer weer in. Dan maar niet douchen. Ik kleed me om en ik doe mijn haar in model. Ik loop de badkamer uit en ga meteen naar de keuken en pak een bakje met yoghurt en eet het snel op want we moeten op tijd bij Lisa haar huis zijn.
Ik loop naar de woonkamer en haal de dood met stinkbommen tevoorschijn en ik ga midden in de kamer staan.

Tess: wie gaat er mee naar Lisa haar huis.

Daniël, Zayn, Zac, Brian en Jack steken hun handen omhoog en ik knik alleen en pak de rotte eieren, we lopen met zijn alle de kamer uit en we doen alle spullen in de auto en zayn gaat achter het stuur zitten en rijd weg.
De hele rit is het stil en we kijken allemaal strak voor ons uit, behalve Bo die is aan het klieren met haar kaasschaaf. Ik grinnik zachtjes, Zayn stopt voor het huis van Lisa en we weten niet of ze thuis is dus dat makt het alleen maar leuker.
Als ze niet thuis is schrikt ze zich rot en als ze dat wel is sb vrijt ze zich rot dus een win win situatie, het maakt het alleen maar leuker.

Bo haalt de stinkbommen uit de auto en we lopen met zijn alle de tuin in en ik wrik haar deur open en ik wenk Bo en dat ze naar binnen kan gaan, de jongens gaan de buiten kant helemaal vol gooien met rotte eieren en Bo en ik gooien de stinkbommen in huis, ik ren naar boven met een paar stinkbommen en ik doe zachtjes de deur open, waar ik Lisa zie slapen met een vreemde jongen. Ik trek de pin uit de stinkbom en rol hem de kamer in en doe snel de deur dicht, ik hoor ze afgaan en ik hoor gehoest en wat geschreeuw. Ik gooi er nog een paar in de gang en ik ren snel de trap af, ik kom Bo beneden tegen en we rennen samen het huis uit, we bekijken snel de voor kant en het ziet er gewoon smerig uit, we gaan snel in de auto zitten en net voor we de hoek om
Verdwijnen zie je Lisa het huis uit rennen. Ik schiet in de lach en draai me om zodat ik naar de achterbank gedraaid zit.

Tess: Bo de Plopkoek is geslaagd.

Bo: zeker.

Ik geef haar een high five en kijk de jongens aan.

A girl between the boysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu