Prolog

3.5K 33 0
                                    

Märta var det namn mina föräldrar gav mig dagen jag föddes år 1998. Egentligen är mitt liv helt perfekt, ett drömliv för alla tjejer. Jag bor på Värmdö, jag har många underbara vänner och jag har lätt att bli kompis med nya människor. Men en sak som toppar allt, är min pojkvän. Felix. Felix Sandman, killen alla tjejer vill ha.

Jag har ganska långt, blont brunt hår och gröna ögon. Jag är inte lång för min ålder kan man säga, jag var 12 när jag slutade växa, 162 cm.
Om man ska prata om mig och Felix, ja, vad ska man säga? Vi är väl som alla andra? Vi lever i nuet och har kul. Jag är väldigt bra vän med resten av The Fooo gänget, och vi umgås så ofta vi kan. Deras fans är hur snälla som helst, jag trodde att jag skulle få massa hat av att jag är med Felix och resten av killarna, men jag hade fel. Visst det finns dom som är avundsjuka och skriver onödiga saker, men kärleken är större än hatet.
Jag bor med min mamma Viktoria, pappa Benny, lillasyster Anna och storebror Joakim. Min lillasyster är 10 år och min storebror 18 så han har precis blivit myndig, och ja, vi kan väl bara säga att han sällan är hemma på kvällarna.

Men jag håller mig borta från alkohol och fester. Felix ÄLSKAR att festa, men litar på honom. Jag vet att han aldrig skulle göra något dumt. Jag är dock motsatsen. Jag gillar mer hemmakvällar med någon mysig film och snacks. Men vi överlever, Felix och jag har inte bråkat om något stort, bara småsaker men det har löst som ganska snabbt vilket är skönt.

Jag älskar dig Felix Sandman | f.sWhere stories live. Discover now