Kapitel 4

1.4K 28 0
                                    

Jag sätter mig trött upp i sängen och gnuggar mig i ögonen. Dagen igår var ganska tuff. Jag hoppas Alicia mår bättre. Jocke har fortfarande inte kommit hem och jag tänker inte ens försöka ringa och fråga vart han håller hus. Idag hoppas jag blir en bra dag iallafall. Jag ska ju få vara med killarna hela dagen och dom är bara för härliga så jag hoppas dom får mig på bättre humör. Min mobil plingar till och jag sträcker mig över sängbordet och grabbar tag i den.
'Hej älskling! Jag kommer och hämtar dig vid 10 ❤️' står det från Felix.
Jag kollar på klockan. 09.00, så en timme alltså.
'Okej, ses då ❤️' svarar jag och lägger undan mobilen.
Jag bestämmer mig för att ta en dusch. Jag ställer mig trött upp och segar mig mot badrummet. När jag kommer in slås jag av kyla. Jag märker att fönstret är öppet och när jag ska stänga det ser jag att marken är täckt av vit snö. Mina ögon spärras upp och det tar ett tag innan jag förstår vad mina ögon ser. Igår var det ju sol och vårväder. Men det är i mars så det kanske inte är så konstigt. Jag låter min pyjamas glida av min kropp innan jag ställer mig i duschen. De varma strålarna träffar min kropp och jag ryser till. Jag duschar i kanske 20 minuter innan jag hoppar ur och lindar en handduk runt min kropp. Jag tassar tillbaka in på mitt rum och drar på mig ett par blåa jeans och en mörk hoodie. Lite utav mys kläder är dom och jag bryr mig inte så mycket egentligen. Jag sminkar mig lätt, för jag vet mycket väl att Felix gillar mig som jag är och det är jag väldigt tacksam för. Jag är inte direkt emot smink men jag är inte den som lägger flera ton i ansiktet.. Typ som Jessica. Jag har aldrig riktigt 'känt' Jessica. Men jag har sett henne med ett hundra tal olika killar på en månad, vilket stör mig. Jag fattar inte vad killarna ser hos henne? Visst, hon har en snygg kropp och helt okej utseende men hon är typ en 'one night standing' för de flesta killar. Jag tror ingen gillar henne för hennes personlighet.
Jag ställer mig framför helfigursspegeln och leker oseriös ett tag. Tar några selfies och bara är jag helt enkelt. Jag skickar en av bilderna till Felix och får nästan direkt svar.
'Så jävla snygg älskling 😘' skriver han.
Jag ler och svarar.
'Tell me something I don't know ❤️'.
Jag skickar iväg det och kollar på klockan som nu är 10 i. Alltså måste Felix gå från sitt hus nu. Jag suckar lyckligt och packar ner lite saker i en väska. Jag springer ner för trappan med väskan vilandes på axeln och ut i hallen. Jag lägger ner väskan och går ut i köket. Vid bordet sitter mamma och Anna.
"Hej" säger jag när jag går förbi dom mot kylskåpet.
"Godmorgon, ska du vara med Felix idag?" frågar mamma utan att lyfta blicken från tidningen.
"Ja, och dom andra killarna. Dom ska repa inför deras konsert som är om några veckor" svarar jag och tar ut ett äpple.
"Jaha, men då får du ha det så roligt då. När kommer du hem? Ska du sova hos Felix?" fortsätter mamma och tittar upp på mig.
Jag suckar och skrattar sen.
"Gud vad många frågor! Jag vet inte när jag kommer hem, men jag kan ringa så bestämmer vi då, okej?" säger jag och ler mot henne.
"Okej, men glöm inte att ringa då!" säger hon och ler.

Jag drar jackan om mig och ser så jag har busskortet med mig.
"Hej då!" ropar jag innan jag öppnar dörren och kliver ut.
Kylan kommer som en chock och jag drar jackan närmare mig och andas försiktigt in den kalla luften. Det kittlas i halsen och jag blåser ut luften och det bildad ett vitt litet moln framför mig. Jag tar upp mobilen och kollar snabbt klockan.
2 minuter i. Jag lägger snabbt ner den igen och sätter på mig vanten. Fy vad kallt.
"Felix, skynda dig" mumlar jag för mig själv.
Jag tittar upp och går fram till trottoaren. Jag tittar åt höger och letar med blicken. Ingen Felix syns till. Så typiskt. Hoppas inte han blir så sen som han brukar. Min mobil vibrerar i min ficka.
"Hallå?" säger jag utan att kolla vem det är.
"Hej Märta! Det är Oscar här!" svarar han och jag ler.
"Hej Oscar! Hur är det?" frågar jag.
"Bra bra, men du skulle komma idag och vara med oss?" säger han.
"Ja! Jag har saknat er något sjukt mycket!" säger jag och hör hur Oscar skrattar.
"Vi har saknat dig också, men vad gör du nu?" frågar han.
"Väntar på mister Felix som alltid är sen" svarar jag och ler.
"Ska jag ringa honom eller?" frågar Oscar.
Precis då ser jag en välkänd gestaltning.
"Vad omtänksamt av dig men jag ser honom nu, så det är lugnt! Men tack för att du frågade" säger jag och vinkar åt Felix.
Han vinkar tillbaka och jag återgår till att prata med Oscar.
"Vad bra, vill inte att du ska stå och frysa! Men vi ses snart" säger han och lägger på.
Jag lägger ner mobilen i fickan och börjar gå mot Felix.
"Hello handsome!" ropar jag till honom och breder ut mina armar.
"Hello beautiful!" ropar han tillbaka och ler.
När vi möts lägger jag mina armar runt hans nacke och ger honom en kram. Hans armar placerad runt min midja och jag ler genom hela kramen.
"Jag älskar dina kramar, dom är så mysiga!" säger jag när vi släppt den.
Felix ler generat och tittar ner i marken. Jag ler mot honom och tar ett steg närmare. Han tittar upp på mig och hans underbara ögon tittar rakt in i mina. Han höjer sin hand och placerar den på min kind. Värmen från hans hand sprider sig till hela min kropp. Jag lutar mig lite framåt för att visa honom att det är okej, att jag skiter i det vi slagit vad om. Han ler gulligt och möter mina läppar. Gud vad jag har saknat dom, även fast det bara var en dag sen, men som sagt, jag är beroende av honom. Jag lägger mina händer om hans nacke och börjar leka lite med hans hårstrån. Jag märker att han vill komma in i min mun så jag öppnar försiktigt och låter honom. Hans tunga smeker min och för en sekund känns det som i hela världen slutar snurra. Jag vill aldrig att den ska börja snurra igen.

Jag älskar dig Felix Sandman | f.sWhere stories live. Discover now