surrender

3.2K 302 59
                                    

13.09.2015

Ablanın kitap faciasından sonra, çok fazla görüşmemiştik.

Sınavlar bittiğinde okula gitmeyi de bırakmıştım ve beni görmek adına evimize geldiğinde de seninle çok az vakit geçirmiştim.

Sadece, ertesi gün okulda, SeokJin oppayı arayıp kitabı nehre düşürdüğünü söylediğini ve özür dilediğini, bu yüzden noonanın da seni affettiğini söylemiştin.

Yine de, hâlâ SeokJin oppadan haz etmediğini biliyorum çünkü hep ablanı elinden alacağı korkusu vardı içinde.

Bunu dile getirirken komik ve sevimli oluyordun, bundan haberin yoktu.

Fakat bunu dile getirseydim kesinlikle inkar eder ve görmediğimi söylerdin, bu yüzden susuyordum.

Unutuyordun ama ben her şeyi hissediyordum Jungkook.

Senin yavaş yavaş gideceğini de hissetmiştim zamanında zaten.

Bu sefer korktuğum için susmuştum fakat hiçbir işe yaramamıştı işte.

Üç aydır yanıma gelmedin, telefonda da kısaca bir iki kez konuştuk.

Çünkü sen çalışıyordun, vaktin olmuyordu.

Ama bence sen, arkadaşlarından bana vakit bulamıyordun.

Ve en önemli üzücü nokta, benden sıkılmış olma ihtimalinin yüzde yüz olduğunu düşünmemdi ki kendimi bundan geri tutamıyordum...

Fakat sanırım eskisi gibi üzgün değildim ve seni o kadar da umursamıyordum.

Üzgünüm Jungkook, beni bu hale sen getirdin.

Şey, merhabalar

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Şey, merhabalar... On ay sonra yeni bölüm atmak... Hâlâ okuyanlar var mı bilmiyorum fakat çok fazla beklettiğimi çok iyi biliyorum, özür dilerim. Zaten dört buçuk aydır da yoktum yeni geldim ve yokluğumda sınava çalışırken birkaç bölüm yazmaya çalışmıştım fakat bu kadar kötü olacağını tahmin edemedim, beklentilerinizi karşılamadığı, beklediğinize değmediği için de özür dilerim.. Sınavlara çalışıp hayatımla ilgilenmek zorunda kalmamdan dolayı yazmayı gün geçtikçe unutuyorum ve yazmakta zorlanıyorum, bir haftadır bunun aşırı farkındayım.. Fakat bunu aklıma gelen ilk günkü kurgusuyla buradan gitmeden önce bitirmek istiyorum, ne olursa olsun. Kötü de olsa, yanlışımla doğrumla böyle bir hikayenin duvarımda bir anı olarak kalmasını istiyorum nedensizce. Bu yüzden tekrar özür dilerim. Sizler çok güzel okurlarsınız her ne kadar ben çok iyi bir yazar olamasam da... Ve düşsem de kalksam da, her şeyi gittikçe batırsam da buraya kadar benimle geldiğiniz ve hâlâ desteklemeye devam ettiğiniz için kocaman teşekkürlerimi yolluyorum size. Her ne kadar cevap veremediğim için mahcup olsam da yorumlarınızla ayakta kaldık, iyi ki varsınız. Tekrar teşekkür ederim. ♡ O halde devam edelim. Düzeltmeye çalışacağım ve kısa aralıklarla okullar açılana kadar yeni bölüm atmaya devam edeceğim. Yani çalışacağım. İyi akşamlar. :')

Jin'in ne işi var burada? 🙊 Eheh 😅 İsteyenlerle sonraki bad bölümde görüşmek üzere

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Jin'in ne işi var burada? 🙊 Eheh 😅 İsteyenlerle sonraki bad bölümde görüşmek üzere.. 😔😂🤗

EYE WANT YOU [ Jeon JungKook ] ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin